Η πρώτη αντίδραση του Κάστρο μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη αντίδραση του Κάστρο μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση (ΦΩΤΟ) 16/05/2021
Η πρώτη αντίδραση του Κάστρο μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση (ΦΩΤΟ)

Θέση για τα όσα κατήγγειλε χθες τόσο εκείνος όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα  εναντίον του Μανώλη Μπέρτου πήρε ο Φάμπρι Κάστρο.

Ο Κολομβιανός μέσος του «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν έξω φρενών με τον δεξιό μπακ της ΑΕΛ, καθώς τόνισε πως έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς και μέσω των social media ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

"Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που σκόπευα να φύγω από έναν αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου και συμπεριφοράς ενός συναδέλφου. Δεν θα αποκαλύψω αυτό που μου είπε ή το όνομα του παίκτη. Όσοι ήμασταν εκεί, ξέρουμε τι έγινε.

Δεν ήθελα να μιλήσω στην τηλεόραση ή να κάνω κάποιο σχόλιο. Πόσω μάλλον να μπω σε διαξιφισμούς που τελικά θα έφερναν περισσότερο μίσος. Και στον κόσμο έχουμε ήδη αρκετό.

Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η δουλειά μου στον αγωνιστικό χώρο και η αφοσίωση που έχω σε αυτό το άθλημα και τους συναδέλφους μου, αλλά τέτοιου είδους καταστάσεις δεν πρέπει να συμβαίνουν πουθενά, πόσω μάλλον στο ποδόσφαιρο.

Δεν έχω προσβληθεί τόσο απ’ αυτά που είπε. Με ενόχλησε η πράξη αυτή καθαυτή και η πρόθεση.

Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Όλοι μας βλέπουν, πολλά παιδιά θέλουν να μας μοιάσουν και αυτό δεν είναι ένα σωστό παράδειγμα που τους δίνουμε. Πόσω μάλλον στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο κόσμος, όπου οι αξίες εκλείπουν και αυτός που χρειάζεται ο κόσμος είναι ο σεβασμός, η ανοχή, η ανεκτικότητα και η αγάπη.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, τους οπαδούς και όλους τους ανθρώπους που μου έχουν γράψει δείχνοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα μου τον ΠΑΣ Γιάννινα που αμέσως επιλήφθηκε του θέματος και με φροντίζει σε όλες μου τις στιγμές.

Είμαι πολύ καλά, είμαι δυνατός και έχω την επιθυμία να συνεχίσω πάντα να κάνω αυτό που μου αρέσει, δηλαδή να παίζω ποδόσφαιρο και να προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

«Χάρη στον πλούτο της καρδιάς μπορούν να βγουν τα λόγια…»".

24


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
Νίκος Τριανταφύλλου
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ