Χειρουργήθηκε ο Έλιοτ [pics]

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο υποβλήθηκε την Τρίτη (14/09) στο Λονδίνο ο Χάρβεϊ Έλιοτ. Ο 18χρονος άσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με την Λιντς την Κυριακή (12/09), υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την πόρτα του χειρουργείου. Με τον ίδιο να ανεβάζει σχετικό ποστάρισμα από το νοσοκομείο στο Λονδίνο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harvey Elliott (@harveyelliott07)

Μάλιστα, ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του εξέδωσαν και οι «Reds», γράφοντας:  «Ο Χάρβεϊ υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο την ώρα του αγώνα. Καταφέραμε να επαναφέρουμε τον αστράγαλο γρήγορα και σήμερα ο Χάρβεϊ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση των συνδέσμων και του κατάγματος που υπέστησαν βλάβη. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η επάνοδός του ξεκινάει τώρα. Δεν θα του βάλουμε πίεση με το να του βάλουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως περιμένουμε πως θα καταφέρει να αγωνιστεί αργότερα μέσα στη σεζόν αφού ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης».

Το άρθρο Χειρουργήθηκε ο Έλιοτ [pics] εμφανίστηκε πρώτα στο Sports3.


Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο υποβλήθηκε την Τρίτη (14/09) στο Λονδίνο ο Χάρβεϊ Έλιοτ.

Ο 18χρονος άσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με την Λιντς την Κυριακή (12/09), υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την πόρτα του χειρουργείου.

Με τον ίδιο να ανεβάζει σχετικό ποστάρισμα από το νοσοκομείο στο Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harvey Elliott (@harveyelliott07)

Μάλιστα, ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του εξέδωσαν και οι «Reds», γράφοντας:  «Ο Χάρβεϊ υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο την ώρα του αγώνα. Καταφέραμε να επαναφέρουμε τον αστράγαλο γρήγορα και σήμερα ο Χάρβεϊ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση των συνδέσμων και του κατάγματος που υπέστησαν βλάβη. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η επάνοδός του ξεκινάει τώρα.

Δεν θα του βάλουμε πίεση με το να του βάλουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως περιμένουμε πως θα καταφέρει να αγωνιστεί αργότερα μέσα στη σεζόν αφού ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης».

Το άρθρο Χειρουργήθηκε ο Έλιοτ [pics] εμφανίστηκε πρώτα στο Sports3.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: sports3.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA