Θέλει να αγοράσει την Χαλ ο Ατζούν! [vds]

Την επιθυμία του να αγοράσει την Χαλ της Τσάμπιονσιπ έκανε γνωστή με δηλώσεις του ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο γνωστός παραγωγός που τον μάθαμε μέσα από το «Survivor», μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Φορτούνα Σιτάρντ φαίνεται πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, κάνοντας δικιά του μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη «News Global» τόνισε: «Θέλω να κυματίσω τη σημαία της Τουρκίας στην Αγγλία με την επιτυχία της Χαλ Σίτι. Ελπίζω ότι το κλαμπ θα φτάσει να αποτελείται στο μέλλον από Τούρκους ανθρώπους, από τον προπονητή ως τους ποδοσφαιριστές. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα που θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Αν ο Θεός το θέλει, θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου».

Το άρθρο Θέλει να αγοράσει την Χαλ ο Ατζούν! [vds] εμφανίστηκε πρώτα στο Sports3.


Την επιθυμία του να αγοράσει την Χαλ της Τσάμπιονσιπ έκανε γνωστή με δηλώσεις του ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο γνωστός παραγωγός που τον μάθαμε μέσα από το «Survivor», μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Φορτούνα Σιτάρντ φαίνεται πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, κάνοντας δικιά του μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη «News Global» τόνισε:

«Θέλω να κυματίσω τη σημαία της Τουρκίας στην Αγγλία με την επιτυχία της Χαλ Σίτι. Ελπίζω ότι το κλαμπ θα φτάσει να αποτελείται στο μέλλον από Τούρκους ανθρώπους, από τον προπονητή ως τους ποδοσφαιριστές. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα που θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Αν ο Θεός το θέλει, θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου».

Το άρθρο Θέλει να αγοράσει την Χαλ ο Ατζούν! [vds] εμφανίστηκε πρώτα στο Sports3.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: sports3.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
ACS ...σημαίνει courier
Φροντιστήριο Κλασικό
Tzimas Home Accessories