Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» κάλεσε την Καινούργιου στο κινητό της (Βίντεο)

Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» κάλεσε την Καινούργιου στο κινητό της (Βίντεο)
Η Κατερίνα Καινούργιου τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση. Όλα όσα της είπε ο 45χρονος.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha έκανε σήμερα Πέμπτη (22/2) ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, γνωστός ως «παλαιοχριστιανός» της ορεινής Κορινθίας.

Ειδικότερα, ο 45χρονος δεν κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού, αλλά στο κινητό τηλέφωνο της παρουσιάστριας, η οποία του ζήτησε να θέσει την κλήση σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, κάτι που εκείνος αποδέχτηκε.

«Δε ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε μια τροχοβίλα, ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή, 7μετρο, το οποίο είχε φωτοβολταϊκό και δύο τουαλέτες», είπε αρχικά ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Ερωτηθείς από την Κατερίνα Καινούργιου για τις εικόνες από τη σπηλιά, που έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες, ο 45χρονος απάντησε πως: «Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία. Όταν χτίζεις μία εκκλησία κάτω από τη γη, πρέπει να πάρεις άδεια από την οικεία Μητρόπολη. Εγώ επειδή είμαι παλαιοημερολογίτης όσον αφορά το θρησκευτικό κομμάτι, δεν μπορούσα να πάρω άδεια και γι’ αυτό την έκανα κάτω από τη γη» είπε.

Αναφορικά με τα 1.000 ευρώ, που αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε ως υπάλληλος στον Δήμο Ερέτριας, ο ίδιος σημείωσε: «Έχω ένσημα. Έχω δουλέψει σε διάφορες δουλειές. Τα 1.000 ευρώ ήταν για να ταΐσουν 8 στόματα. Όχι εμένα».

Δείτε το βίντεο:

«Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία»

Σημειώνεται ότι πριν από την παραπάνω παρέμβαση, ο 45χρονος είχε αναφέρει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι «η οικογένεια είναι ιδιωτική» επιτείνοντας το θρίλερ σχετικά με την τύχη των εξαφανισμένων παιδιών του.

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα» είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα του ενδεχόμενου της αιμομιξίας, ο 45χρονος απάντησε ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξιά, δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

 • Εμφανίσεις: 0

MYTILINEOS: Νέα μεγάλη βιομηχανική μονάδα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας ειδικών μεταλλικών κατασκευών

MYTILINEOS: Νέα μεγάλη βιομηχανική μονάδα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας ειδικών μεταλλικών κατασκευών
Η νέα μονάδα της MYTILINEOS θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο της εταιρείας που αγοράστηκε πρόσφατα για αυτό το σκοπό στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου.

H MYTILINEOS Energy & Metals (MYTILINEOS) ανακοινώνει τη δημιουργία νέας μονάδας παραγωγής προηγμένων μεταλλικών κατασκευών με στόχο τη διεύρυνση της γκάμας των παραγόμενων προϊόντων και την εκμετάλλευση όλων των πιθανών συνεργειών με την υπάρχουσα μονάδας στη Ν. Ιωνία του Βόλου.

Και η δεύτερη μονάδα, όπως και η πρώτη υπάγονται στον κλάδο Μετάλλων της MYTILINEOS.

Η νέα μονάδα θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο της εταιρείας που αγοράστηκε πρόσφατα για αυτό το σκοπό στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου.

Η περιοχή αυτή επιλέχθηκε, καθώς ήδη διαθέτει εξαιρετικές υποδομές, σιδηροδρομική σύνδεση με το λιμάνι και καλύπτεται πλήρως από δίκτυο φυσικού αερίου. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο νέο οικόπεδο καλύπτουν έκταση 10 στρεμμάτων και τέσσερις αίθουσες παραγωγής, ενώ το πλάνο αφορά στην κατασκευή δύο επιπλέον χώρων/αιθουσών παραγωγής που αναμένεται να καλύψουν οκτώ στρέμματα με ανυψωτική ικανότητα 20 τόνων. Επιπλέον, η περιοχή των νέων εγκαταστάσεων, απέχει περί τα 4 χλμ. από την Νέα Ιωνία Βόλου και το υφιστάμενο εργοστάσιο, γεγονός που θα επιτρέψει τη δημιουργία σημαντικών συνεργειών στη λειτουργία των δύο μονάδων.

Για το νέο εργοστάσιο προβλέπεται η προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και απολύτως συμβατού με τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Ν. Ιωνίας, για τη διασφάλιση του ίδιου ποιοτικού αποτελέσματος που διακρίνει όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες της MYTILINEOS και ιδιαίτερα την υπάρχουσα μονάδα στη Νέα Ιωνία.

Υπενθυμίζεται ότι το εργοστάσιο αυτό, με το Brand Name METKA-Βόλου, ιδρύθηκε το 1963, με σκοπό την παραγωγή ελαφρών μεταλλικών κατασκευών. Στην πορεία ανέπτυξε μεγάλη εξειδίκευση σε ιδιαίτερα απαιτητικές μεταλλικές εφαρμογές και σε βαριές ή/και σύνθετες μεταλλικές κατασκευές με υψηλά ποιοτικά δεδομένα, έχοντας πλέον εδώ και 2 δεκαετίες αποκλειστικά εξαγωγικό προσανατολισμό για το 100% της παράγωγής του.

Το κόστος της επένδυσης έχει προϋπολογιστεί στα €60 εκατ., η δε παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2ο εξάμηνο του 2026.

Δεδομένης της επέκτασης της δραστηριότητας της Εταιρείας στην περιοχή του Βόλου, θα προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες αναμένεται να καλυφθούν από την τοπική κοινωνία. Συγκεκριμένα, με την εν λόγω επένδυση θα απαιτηθούν συνολικά περίπου 250 νέοι εργαζόμενοι. Το σύνολο των εργαζομένων και για τις δύο μονάδες του Βόλου αναμένεται να ανέλθει συνολικά στους 600.

 • Εμφανίσεις: 0

Eurobasket 2025: Έτοιμη η Ελλάδα για τα προκριματικά – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα με την Τσεχία

Eurobasket 2025: Έτοιμη η Ελλάδα για τα προκριματικά – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα με την Τσεχία
Έτοιμη για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Eurobasket 2025 είναι η Εθνική Ελλάδος, με τον Βασίλη Σπανούλη να δηλώνει ικανοποιημένος από τους παίκτες.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το «παράθυρο» των εθνικών ομάδων μπάσκετ, με την Εθνική Ελλάδος να αντιμετωπίζει την Τσεχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00) για τα προκριματικά του Eurobasket 2025. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, θα δει για πρώτη φορά τους παίκτες του να μπαίνουν στο παρκέ υπό τους οδηγίες του.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 22/02 στις 21:00 και τα κανάλια που θα την μεταδώσουν είναι το Novasports Prime και η ΕΡΤ3.

Ο ίδιος, μιλώντας μία ημέρα πριν από τον αγώνα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις από την αρχή της εβδομάδας, τονίζοντας ότι: «Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ καλά εδώ και 2-3 μέρες, πιστεύω πως είμαστε σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο γι’ αυτό που ζητάμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Αναφορικά με την αντίπαλο, είπε: «Η Τσεχία είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο, είναι πολλά χρόνια μαζί οι παίκτες της. Έχουν έναν πολύ καλό πλέι μέικερ, ένα καλό 5άρι, καλούς σουτέρ… Έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για τα δύο βασικά στοιχεία που θέλει να δει και βλέπει στην ελληνική ομάδα, τόνισε: «Νοοτροπία και αυτοθυσία. Τα παιδιά έχουν δείξει πόσο πολύ θέλουν να παίξουν στην Εθνική ομάδα και πόσο έτοιμοι είναι να θυσιάσουν τον εαυτό τους, το χρόνο συμμετοχής τους ή την κούρασή τους για το καλό της ομάδας».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν στον αγώνα της Παρασκευής θα είναι διαθέσιμος από τους νατουραλιζέ ο Τόμας Γουόκαπ ή ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ απάντησε: «Θα πάμε με τον Τόμας αύριο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στα προκριματικά:

 • Ελλάδα - Τσεχία (23/02/2024, 21:00)
 • Ολλανδία - Ελλάδα (26/02/2024, 20:30)
 • Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα (21/11/2024)
 • Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία (24/11/2024)
 • Τσεχία - Ελλάδα (21/02/2025)
 • Ελλάδα - Ολλανδία (24/02/2025)
 • Εμφανίσεις: 0

Βουλή: Σύγκρουση Φλωρίδη με Νατσιό και Βελόπουλο

Βουλή: Σύγκρουση Φλωρίδη με Νατσιό και Βελόπουλο
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν, στη Βουλή, ανάμεσα στον Γιώργο Φλωρίδη και τους Δημήτρη Νατσιό και Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Γιώργος Φλωρίδης δεν συγκρούστηκε σήμερα, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον νέο ποινικό κώδικα, μόνο με τον Νάσο Ηλιόπουλο, με αντικείμενο αντιπαράθεσης τις κομματικές τους καταβολές, αλλά και με τους Δημήτρη Νατσιό και Κυριάκο Βελόπουλο.

Η αντίδραση του υπουργοί Δικαιοσύνης ήταν έντονη στις αναφορές του προέδρου της Νίκης, ότι «τα ανήλικα παιδιά θα είναι τα πιο αθώα θύματα των ποινικών κωδίκων» και ότι πρόκειται για ένα «νομοσχέδιο παιδομάζωμα», καταλογίζοντάς του υποκρισία και δικολαβίστικα τερτίπια.

«Με διάφορα δικολαβίστικα τερτίπια, αρνείστε να ψηφίσετε τάχα ότι συμπαρασταστέκεστε, ένα πλέγμα προστασίας για την αντιμετώπιση της ανομίας.

Πείτε στους γιατρούς, που μάχονται στα νοσοκομεία και τους βρίζουν και τους χτυπάνε, γιατί δεν ψηφίζετε τις διατάξεις που τους προστατεύουν, τους δασκάλους, τους καθηγητές που τους βιαιοπραγούν απρόκλητα κάποιοι. Εμείς καθιερώνουμε ειδικά αδικήματα για αυτά. Γιατί δεν τα ψηφίζετε αυτά και επικαλείστε διάφορα δικολαβίστικα τερτίπια;

Δεν εμπιστεύεστε δικαστές που έχουν 30 χρόνια υπηρεσία να δικάσουν, εφέτες και προέδρους εφετών; Προς τι η αντίθεσή σας. Σε ποιο λαό απευθύνεστε; Σε ποιες οικογένειες; Σε ποια νέα παιδιά; Σε ποια θύματα ενδοοικογενειακής βίας;», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φλωρίδης και συμπλήρωσε:

«Εδώ υπάρχει ένα πλέγμα διατάξεων που τους προστατεύει, Και σεις αρνείστε όλα αυτά, αρνείστε να συνομιλήσετε με την κοινωνία, που αυτή τη στιγμή δεν ζει σε μια καλή κατάσταση όσον αφορά τα ζητήματα της ασφάλειας. Αισθάνεται ανασφαλής και έχει ένα αίσθημα ατιμωρησίας. Και με δικολαβίστικες προσεγγίσεις θέλετε να μας πείτε ότι όλο αυτό το πλέγμα το οποίο φέρνει η κυβέρνηση εσείς δεν το ψηφίζετε στο όνομα της κοινωνίας αλλά η κοινωνία είναι εκεί και σας περιμένει.

Και ακριβώς αυτά τα νομοσχέδια είναι που αναδεικνύουν την υποκρισία σας. Λόγια, λόγια, λόγια και όταν έρχεται η στιγμή που πραγματικά η ελληνική κοινωνία βλέπει την κυβέρνηση να νομοθετεί υπέρ των δικών της αναγκών και υπέρ των δικών της συμφερόντων, λέτε όχι. Κατά τα λοιπά, στις παρελάσεις είστε πρώτοι, αλλά για πείτε στους γιατρούς, στους διασώστες του ΕΚΑΒ, στους καθηγητές, στα θύματα της ενδοοικογενειακής, στις οικογένειες που βλέπουν τα σπίτια τους αδειανά από τους κλέφτες -και αυτά είναι λαϊκά σπίτια δεν είναι των πλουσίων- γιατί δεν θέλετε να υπάρξει ένα πλέγμα προστασίας για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί αυτή η ανομία;».

«Αυτό το νομοθέτημα της κυβέρνησης ήταν μια ευκαιρία να αποδειχτεί ότι είστε υποκριτές και τίποτα παραπάνω», κατέληξε ο κ. Φλωρίδης.

«Όλος ο επιστημονικός κόσμος που είναι αντίθετος είναι υποκριτές; Κυριαρχούνται από δικολαβίστικο πνεύμα;», αντέδρασε ο κ. Νατσιός.

«Εσείς πάτε πάντα στις συνέπειες. Να τιμωρήσουμε, να τιμωρήσουμε. Η τιμωρία δεν λύνει προβλήματα, πρέπει να πάμε στα αίτια, γιατί αγρίεψαν τα παιδιά μας. Αν τα τιμωρήσουμε και τα κλείσουμε φυλακή δηλαδή θα αντιμετωπιστεί η βία των νέων; Είστε βαθιά νυχτωμένοι. Εσείς είστε υποκριτές γιατί αγνοείτε το θέμα και μας κουνάτε και το δάχτυλο», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Έχουμε μια παιδεία παιδομάζωμα. Δεν λύνονται έτσι τα θέματα. Είναι πολύ βαθύτερα τα αίτια της βίας των νέων και της ενδοοικογενειακής βίας. Δώστε χρήματα στο λαό για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα φριχτά, καθημερινά προβλήματα και θα σταματήσει η βία και μέσα στα σπίτια και τα παιδιά θα μορφωθούν καλύτερα».

«Είστε βαθιά νυχτωμένοι. Εσείς έχετε απομακρυνθεί και έχετε φύγει από την πραγματικότητα», ανέφερε ο κ. Νατσιός.

Βελόπουλος: Προκαλεί θυμηδία να έρχεται εδώ ο εκπρόσωπος του Σημιτισμού και να μας κουνάει το δάχτυλο

Μετωπική σύγκρουση, με προσωπικά χαρακτηριστικά, είχε ο Γιώργος Φλωρίδης και με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι υποκρίνεται απέναντι σε όσους αρνούνται να ψηφίσουν τα νομοθετήματα της χαρακτηρίζοντας τους ακροδεξιούς αλλά όταν τα στηρίζουν, είναι καλοί ακροδεξιοί γιατί θέλει τη ψήφο τους.

«Αν δε σας αρέσουν αυτοί οι ακροδεξιοί, μη δέχεστε και την ψήφο τους» επεσήμανε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Φλωρίδη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ρώτησα τι είστε; θα σηκωθείτε να πείτε ότι είστε ΝΔ; Απαντήστε. Πιστεύετε στη ΝΔ και τον Καραμανλή; Προκαλεί θυμηδία να έρχεται εδώ ο εκπρόσωπος του Σημιτισμού και να μας κουνάει το δάχτυλο. Πρόκειται περί θράσους». Στη συνέχεια, ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε τον κ. Φλωρίδη ότι φέρνει ένα νομοσχέδιο πλυντήριο για τη διαφθορά, για να καλύψει στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται. «Ξεπεράσατε τα εσκαμμένα κ. Φλωρίδη. Εσείς τι είστε; ΝΔ; θα περιμένω να μας πείτε» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος, ενώ του καταλόγισε «λογική Ναζισμού και Γκέμπελς». «Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη, κ. Φλωρίδη, Σημιτικέ» συμπλήρωσε

«Ευτυχώς δεν είμαι καινούριος για να υπάρχουν απορίες τι είμαι. Ξέρουν την πολιτική μου διαδρομή και ότι παρέδωσα την έδρα μου όταν διαφώνησα, και χάραξα την πορεία μου» απάντησε ο κ. Φλωρίδης, και κατηγόρησε τον κ. Βελόπουλο για δημαγωγία. «Απέναντι στα αμείλικτα ερωτήματα που βάζει το νομοσχέδιο εσείς, το "πατριωτικό κίνημα", λέτε σε όλα "όχι", γι' αυτό αναδεικνύονται η δημαγωγία και η υποκρισία σας» τόνισε ο κ. Φλωρίδης και συμπλήρωσε: «Σας ενόχλησε αυτό που είπα, ότι τα επιχειρήματα σας ταυτίζονται με τα επιχειρήματα της Αριστεράς. Λέτε τα ίδια επιχειρήματα με την Αριστερά και είστε αμήχανοι. Ξεχάσατε ότι αυτό το νομοσχέδιο επικοινωνεί με το 90% της κοινωνίας που έχει θετική γνώμη. Όμως εσείς ούτε την ποινική ευθύνη εταιρειών που δωροδοκούνται ψηφίζετε ούτε την αύξηση προστίμου πολιτικών που δωροδοκούνται. Σε αυτά απαντάτε "όχι δεν τα θέλουμε"».

«Στην καρέκλα που κάθεστε είστε διορισμένος, δεν εκλέγεστε. Το ότι δεν είπατε "Σημιτικός", με ικανοποιεί γιατί απεκδυθήκατε τον Σημιτισμό. Όμως, ψεύδεστε κ. υπουργέ. Τα άρθρα που είπατε ότι δεν ψηφίζουμε, εμείς τα ψηφίζουμε. Λαθροθηρία είναι αυτό που κάνετε. Εμείς θέλουμε όχι πρόστιμα, αλλά να πάνε φυλακή τα λαμόγια που τα παίρνουν. Εσείς ποιούς καλύπτετε;» σχολίασε ο κ. Βελόπουλος.

 • Εμφανίσεις: 0

Θεσσαλονίκη: Πετροπόλεμος και χημικά στο συλλαλητήριο κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά το πέρας της πορείας κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων. 

Περισσότερα...


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: CNN.gr


 • Εμφανίσεις: 1

Γιώργος Λιάγκας: Τα ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη – η φωτογραφία - ντοκουμέντο

Γιώργος Λιάγκας: Τα ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη – η φωτογραφία - ντοκουμέντο
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη.

Μια ατάκα της Ελένης Μενεγάκη χθες στην εκπομπή της για το πως ήταν παιδί έδωσε φτερά στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μίλησε σήμερα με αναλυτικές λεπτομέρειες για τα χρόνια που πήγαινε σχολείο μαζί με την παρουσιάστρια.

«Η φίλη μου η Ελένη (Μενεγάκη) και συμμαθήτριά μου αναφέρθηκε χθες στα παιδικά μας χρόνια. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, που λέει κι ο Πασχάλης.

Πριν από κάνα μήνα βγήκα εγώ κι είχα πει ότι εγώ στην προσωπική μου ζωή -ρωτήθηκα, δεν το είπα από μόνος μου- ότι είμαι ένας εσωστρεφής άνθρωπος, λιγομίλητος και κρυμμένος και πραγματικά εδώ στον αέρα -έτσι θεωρώ ότι είναι αυτή η δουλειά, έτσι μου βγήκε, έτσι κάνω και δεν θα δώσω και λογαριασμό στο τέλος- είμαι ένας φωνακλάς που λέω συνεχώς τη γνώμη μου και δεν βάζω γλώσσα μέσα και κρίνομαι γι’ αυτό καθημερινά τόσα χρόνια.

Το πιστοποιεί τώρα και η Ελένη. Εγώ ως παιδί ντρεπόμουν να βγαίνω να παίζω με τα άλλα παιδιά, ήμουν ένα πολύ μοναχικό άτομο που ακόμα και τώρα είμαι.

Ευχαριστώ την Ελένη που το πιστοποίησε. Και η Ελένη ήταν ένα πολύ σεμνό και εσωστρεφές κορίτσι. Εμείς πηγαίναμε στον Κολωνό σχολείο, πηγαίναμε τετάρτη, πέμπτη κι έκτη, στο γυμνάσιο μετά χωρίσαμε. Άλλαξα εγώ σχολείο ή η Ελένη και χαθήκαμε.

Πήγαμε τρεις τάξεις μαζί. Είχαμε την σύμπτωση να μένουμε σε διπλανές πολυκατοικίες και αρκετά μακριά από το σχολείο. Ήμασταν δυο παιδάκια και ήταν κανένα δεκαπεντάλεπτο με τα πόδια. Και για να μην πηγαίνουμε μόνοι μας πηγαίναμε μαζί με την Ελένη, δίναμε ραντεβού στη γωνία και πηγαίναμε ποδαράτα 15 λεπτά και γυρίζαμε.

Το σχολείο ήταν μακριά, ήταν 15 λεπτά περπάτημα. Εμείς μέναμε στην Κωνσταντινουπόλεως ψηλά στα Σεπόλια και το σχολείο ήταν κάτω στον Κολωνό. Εγώ έμενα σε μια πολυκατοικία στη Χαρώνδου και στη διπλανή πολυκατοικία στην Ξανθίππης έμενε η Ελένη και πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί σχολείο και γυρίσαμε κάθε μέρα μαζί από το σχολείο… δεν κάναμε παρέα. Η Ελένη ήταν η πιο όμορφη του σχολείου, όχι ξανθιά ήταν καστανή»!

{https://www.youtube.com/watch?v=Rbxh9-JyOoI}

Δείτε την μοναδική φωτογραφία της τάξης, όπου είναι περικυκλωμένα τα πρόσωπα των δύο παρουσιαστών:

ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΛΙΑΓΚΑΣ

 • Εμφανίσεις: 19

Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια

Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια
Νεκρή γυναίκα βρέθηκε στα Εξάρχεια. Ο σύντροφός της ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στα Εξάρχεια είναι περίπου 55 ετών και ο άντρας που ειδοποίησε την αστυνομία 57 ετών.

Ο σύντροφός της φέρεται να είπε στην αστυνομία «Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου».

Τα τραύματα που έχει παραπέμπουν σε αυτοχειρία και παρόμοια τραύματα έχει και ο άντρας της, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

 • Εμφανίσεις: 28

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Παρέλυσε το κέντρο της Αθήνας: Στους δρόμους οι φοιτητές για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
 2. Εξάρχεια: Νεκρή γυναίκα που έκοψε τις φλέβες της - Τα ίδια σημάδια στα χέρια έχει και ο σύζυγός της
 3. «Γέφυρα ζωής» από την αστυνομία για τη μεταφορά μωρού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
 4. Συνελήφθη 43χρονος για ομοφοβικά βίντεο και fake news για τα εμβόλια
 5. Συναρπαστική έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε για τον τάφο του Φιλίππου στη Βεργίνα
 6. Ανδρουλάκης: Δεν ψηφίζει τα μη κρατικά Πανεπιστήμια το ΠΑΣΟΚ
 7. Ζάκυνθος: Αρνείται τις κατηγορίες ο 27χρονος που διέκοψε την κύηση της συντρόφου του ασκώντας βία
 8. Γεωργιάδης για απογευματινά χειρουργεία: Αρκετές κλινικές δηλώνουν ήδη ενδιαφέρον
 9. Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Είπα στον Βασίλη Μπισμπίκη θέλω έναν άνθρωπο να είναι φλώρος»
 10. Το deepfake μπορεί να απαγάγει εικονικά το παιδί σας - Προσοχή σε social media και κλήσεις
 11. Συναρπαστική έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε για τον τάφο του Φιλίππου στη Βεργίνα
 12. Άγρια κόντρα Φλωρίδη – Ηλιόπουλου στη Βουλή για τις κομματικές καταβολές τους
 13. Ούτε Μπάιντεν, ούτε Τραμπ: «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» οι Αμερικανοί σε δημοσκόπηση
 14. Καιρός: Ζέστη με 5 βαθμούς πάνω από το κανονικό - Η πρόγνωση του Meteo
 15. Χωρίς αεροπλάνα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου - Απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Φροντιστήριο Κλασικό
ACS ...σημαίνει courier
Galaxy Hotel
Νίκος Τριανταφύλλου
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline