SIATARAS

 

 Πωλειται επιχειρηση αρτοποιίας  
     
 Στην Ανατολη Ιωαννινων  απο το 2001, με πληρη εξοπλισμο γιατι την παραγωγη απο την επομενη κιολας ημερα.Αψογη λειτουργια των μηχανηματων και αψογη η κατασταση του πωλητηριου.Δεκτη η επισκεψη καθε ενδιαφερομενου...Μονο πολυ σοβαρες προτασεις...
 .Πληροφοριες στο 6947371996

Ξηλώνουν τις κινέζικες κάμερες στη Βρετανία - Φοβούνται «χακάρισμα» από το Πεκίνο

Ξηλώνουν τις κινέζικες κάμερες στη Βρετανία - Φοβούνται «χακάρισμα» από το Πεκίνο
Η κυβέρνηση στη Βρετανία φοβάται ότι οι made in China κάμερες μπορεί να παραβιαστούν. Εντολή για να αποσυνδεθούν όλες.

Σταματήστε να βάζετε κινέζικες κάμερες παρακολούθησης σε κυβερνητικά κτίρια είναι η εντολή της κυβέρνησης στη Βρετανία. Επικαλείται φόβους για παραβίαση της ασφάλειας. 

Η απόφαση λαμβάνεται μετά την επανεξέταση των «υφιστάμενων και μελλοντικών πιθανών κινδύνων ασφαλείας που σχετίζονται με την εγκατάσταση συστημάτων οπτικής επιτήρησης σε ακίνητη περιουσία της κυβέρνησης», όπως δήλωσε ο υπουργός Όλιβερ Ντάουντεν. «Η επανεξέταση κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι υπό το φως της απειλής για το Ηνωμένο Βασίλειο και της αυξανόμενης ικανότητας και συνδεσιμότητας αυτών των συστημάτων, απαιτούνται πρόσθετοι έλεγχοι», όπως είπε ο ίδιος.

Η Βρετανική οδηγία ισχύει για τις κάμερες που κατασκευάζονται από εταιρείες στην Κίνα. Περιλαμβάνει οδηγίες προς τις υπηρεσίες να αποσυνδέσουν τέτοιες συσκευές από τα κεντρικά δίκτυα υπολογιστών και να εξετάσουν το ενδεχόμενο να τις αφαιρέσουν εντελώς.

Η εντολή έρχεται μερικούς μήνες μετά την απαγόρευση που ζήτησαν δεκάδες βουλευτές για την πώληση και χρήση καμερών ασφαλείας που κατασκευάζονται από την Hikvision και την Dahua. Πρόκειται για ημικρατικές κινεζικές εταιρείες, λόγω των φόβων για το απόρρητο και των ανησυχιών ότι τα προϊόντα των κινέζικων εταιρειών συνδέονται με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα. Τα Βρετανικά γραφεία τόσο της Hikvision όσο και της Dahua δεν απάντησαν σε ερώτημα του Reuters.

Οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει περιορισμούς στο εμπόριο και τη χρήση των καμερών που κατασκευάζονται από την Hikvision, τη Dahua όπως και άλλες κινεζικές εταιρείες. Η πλειονότητα των Βρετανικών δημόσιων φορέων χρησιμοποιούν κάμερες παρακολούθησης που κατασκευάζονται από την Hikvision ή την Dahua, όπως ανέφερε η οργάνωση «Big Brother Watch», τον περασμένο Ιούλιο. Πρόκειται για οργάνωση που προωθεί το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα. Ορισμένες κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των υπουργείων Εσωτερικών και Επιχειρήσεων, είχαν εγκαταστήσει κάμερες Hikvision σε εμφανές σημείο στην πρόσοψη των κτιρίων τους, όπως ανέφερε η οργάνωση.

«Υπηρεσίες έχουν λάβει οδηγίες να σταματήσουν την ανάπτυξη τέτοιου εξοπλισμού σε ευαίσθητες τοποθεσίες, όταν αυτός παράγεται από εταιρείες που υπόκεινται στον Εθνικό Νόμο Πληροφοριών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας», όπως είπε ο Βρετανός Υπουργός και πρόσθεσε: «Δεδομένου ότι τα ζητήματα ασφαλείας είναι πάντα πρωταρχικής σημασίας γύρω από αυτές τις τοποθεσίες, αναλαμβάνουμε δράση τώρα για να μην γίνει πραγματικότητα οποιοσδήποτε κίνδυνος ασφαλείας».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
WebCenter - Smart Internet Solutions
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο