Συγκέντρωση μαθητών στο υπουργείο Παιδείας

Συγκέντρωση μαθητών στο υπουργείο Παιδείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μαθητές, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας, έξω από το υπουργείο Παιδείας, στο Μαρούσι. Αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Γ.Γ. του υπουργείου.

Μαθητές πραγματοποίησαν τη Δευτέρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, στο Μαρούσι, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας.

Αντιπροσωπεία της, μάλιστα, συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, στον οποίο μετέφερε τα αιτήματά της για να ληφθούν επιπλέον μέτρα προστασίας στα σχολεία, να μην δοθούν προαγωγικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί η ημερομηνία των Πανελλαδικών Εξετάσεων επίσημα και σε καμιά περίπτωση να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, να γίνουν εδώ και τώρα προσλήψεις καθηγητών.

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί ενώ το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώθηκε για την ανοικτή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής, την Κυριακή 25 Απρίλη στο μικρό θεατράκι της Γκράβας.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Το Σουβλάκι του Πασά
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ