Τσέφεριν: «Η Super League υποτιμά και προσβάλει όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο»

Τσέφεριν: «Η Super League υποτιμά και προσβάλει όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ανέφερε ότι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στην European Super League δεν θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA (Champions και Europa League).

Ηχηρό και σαφές ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αναφορικά με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στην European Super League, κάνοντας λόγο για αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα Euro.

Μετά την ολοκλήρωση του Εκτελεστικής Επιτροπής για το νέο Champions League, ο Σλοβένος πρόεδρος, ανέφερε ότι η κίνηση της δημιουργίας της Super League υποτιμά και προσβάλει όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, σχολιάζοντας τα συμφέροντας των μεγάλων ομάδων.

Αναλυτικότερα, είπε:

«Μπορώ να πω πώς όλοι είναι ενωμένοι απέναντι σε αυτές τις επαίσχυντες, εγωιστικές προτάσεις, που τροφοδοτούνται από την απληστία.

Είμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια σε αυτήν την ανοησία. Η Super League υποτιμά και προσβάλει όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, και δεν θα τους αφήσουμε να μας το στερήσουν.

Οι παίκτες που θα παίξουν στις ομάδες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο κλειστό πρωτάθλημα θα αποκλειστούν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα Euro. Δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν με τις εθνικές τους ομάδες».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
Tzimas Home Accessories
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.