Θεσσαλονίκη: Μαθητής αρνήθηκε να κάνει self test - Έρευνα από την αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Μαθητής αρνήθηκε να κάνει self test - Έρευνα από την αστυνομία

Ο μαθητής προσήλθε στο σχολείο χωρίς τη σχετική βεβαίωση. Ομάδα συμμαθητών του φέρεται να υποστήριξε την επιθυμία του να κάνει μάθημα χωρίς self test.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο μέτρο της υποχρεωτικής διενέργειας self test από μαθητές των Λυκείων της χώρας.

Τη Δευτέρα, στο 1ο Λύκειο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, ένας μαθητής αρνήθηκε να υποβληθεί σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματά του, όπως μετέδωσε το thestival.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής προσήλθε στο σχολείο χωρίς τη σχετική βεβαίωση, ενώ ομάδα συμμαθητών του φέρεται να υποστήριξε την επιθυμία του ανήλικου να παρακολουθήσει το μάθημα παρότι δεν έχει κάνει το self test.

Για το νέο περιστατικό άρνησης του self test στη Θεσσαλονίκη ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης το οποίο, σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα, διεξάγει έρευνα για το συμβάν, κατά την ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα είδε το φως της δημοσιότητας αντίστοιχο περιστατικό, με τη μητέρα του ανηλίκου που πήγε στο σχολείο χωρίς τη σχετική βεβαίωση αρνητικού τεστ να οδηγείται στον εισαγγελέα.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
WebCenter - Smart Internet Solutions
Σ' αναμμένα Κάρβουνα