ΕΣΗΕΑ: «Ακατανόητη» η ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για «έλεγχο στις εκπομπές της ΕΡΤ»

ΕΣΗΕΑ: «Ακατανόητη» η ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για «έλεγχο στις εκπομπές της ΕΡΤ»

«Η ενέργεια δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν επερώτηση στην οποία ζητούν, μεταξύ άλλων, να γίνεται έλεγχος στις εκπομπές της ΕΡΤ, είναι τουλάχιστον ακατανόητη», τόνισε η ΕΣΗΕΑ.

Θέση αναφορικά με την ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Δ. Μαρκόπουλος και Θ. Πλεύρης για το τραγούδι «Μαμά, Μπαμπά» που ακούστηκε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης έλαβε η ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στη συνάδελφο Γιώτα Παππά, αρχισυντάκτρια της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ "Φλερτ".

Η ενέργεια δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν επερώτηση στην οποία ζητούν, μεταξύ άλλων, να γίνεται έλεγχος στις εκπομπές της ΕΡΤ, είναι τουλάχιστον ακατανόητη, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημόσια τηλεόραση και κατ’ επέκταση η ελληνική κοινωνία δεν “κινδυνεύουν” από στίχους τραγουδιών».

Τους συντελεστές της ίδιας εκπομπής καθώς και τον καλλιτέχνη Σπύρο Γραμμένο στήριξαν, μέσω ανακοινώσεων τους, και καλλιτεχνικά σωματεία (δείτε εδώ και εδώ) τις προηγούμενες μέρες.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Το Σουβλάκι του Πασά
Ποδήλατο Γιαννούλη
WebCenter - Smart Internet Solutions
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA