Αυτό που λέμε «υγεία πάνω από όλα»!

Καλημέρα φίλοι! Πρωτόγνωρα πράγματα ζούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Λογική εξέλιξη να διακοπούν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες τα πρωταθλήματα και σχεδόν τα πάντα γύρω μας να κλείσουν. Συμβαίνει και εδώ στη Γερμανία που ζω, σε πολύ πιο ήπιο βαθμό, χωρίς τον πανικό. Από αρχές Μαρτίου οι άνθρωποι σταδιακά αγόραζα περισσότερο και μείωναν όλες τις δραστηριότητες τους. Μια δραστηριότητα που κόπηκε είναι και η Bundesliga, που τόσο αγαπάει ο μέσος Γερμανός. Αναγκαστικά και για το καλό του, αφού το να ελεγχεί η διασπορά του ιού είναι νούμερο ένα προτεραιότητα αυτήν την στιγμή στον κόσμο.

Φυσικά, κάτι στοιχηματικό δεν θα δείτε σήμερα στη στήλη. Σίγουρα θα σκεφτώ τις επόμενες μέρες κάποια πράγματα, ώστε να γεμίσουν οι στήλες. Θα γίνουν αφιερώματα, αναφορές σε στοιχηματικές, στατιστικά που είναι χρήσιμα κ.λ.π.

Η διάδοση του Covid-19 είναι κάτι που έχει προκαλέσει παγκόσμια ενότητα, από τότε που ζω δεν έχω δει τέτοια ενότητα μεταξύ χωρών. Βασικά ψέματα, έχω δει, όμως δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει για αυτήν. Παγκόσμια ενότητα υπάρχει πάντα μεταξύ της επιστήμης, αυτή είναι ενωμένη εδώ και αρκετούς μήνες για την καταπολέμηση αυτού του ιού, ήταν πάντα ενωμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Σιγά σιγά αυτή η ενότητα μπήκε και σε άλλους τομείς, μέχρι να φτάσουμε σε μία κλίμακα πρωτοφανής. Δεν ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες, δεν ξέρω που θα καταλήξει, όμως εμπιστεύομαι την επιστήμη (όντας ο ίδιος απόφοιτος των θετικών επιστημών).

Αυτό που σίγουρα πρέπει να πάρουμε μεταξύ μας από αυτήν την κρίση, είναι όλα αυτά που ο άνθρωπος έχει ξεχάσει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω θα θυμηθούμε πολλά από τα πράγματα που έπρεπε να έχουμε σε πρώτη θέση στην καθημερινότητα μας και μιλάω για αξίες, που ανεβάζουν την κοινωνία επίπεδο. Αυτός ο τρελός ρυθμός που είχε εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στη γη, με μόνο γνώμονα το κέρδος, τα χρήματα, όπου ο χρόνος για τον κάθε άνθρωπο είχε αποκτήσει άλλη σημασία, ξαφνικά ένας μικρός αλλά ισχυρός ιός έρχεται και υπενθυμίζει στον άνθρωπο όλα αυτά που είχε ξεχάσει. Συνεπώς, άλλα πράγματα έχουν πραγματική αξία, που χωρίς αυτά δεν πας παρακάτω, ένα από αυτά είναι η υγεία.

Καταλαβαίνετε λοιπόν αυτές τις μέρες γιατί σε γενέθλια και γιορτές το μήνυμα «χρόνια πολλά με πολλή υγεία» είναι τόσο σημαντικό. Μια πρόταση που γράφαμε για να την γράψουμε, συνήθως αυτοματοποιημένη. Έλα που όμως τώρα γίνεται κατανοητό πόσο ισχυρή ευχή είναι.

Αυτά ως μια πρώτη γνώμη, εισαγωγή για ότι γίνεται. Θα ακολουθήσουν τακτικές στήλες, όπως προείπα, με στατιστικά, με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα.

Μέχρι τότε ψυχραιμία, να πλένετε τακτικά τα χέρια σας (κάτι που έπρεπε πάντα να κάνετε), να πίνετε ζεστά ροφήματα, να εκτίθεστε στον ήλιο πολύ ώρα. Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι το πικ της φόρμας του ιού και έπειτα να δούμε μια πτωτική πορεία σε κρούσματα.

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.560 μονάδες

Επιστροφές από 12/03: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 14/03: 0 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...