4 στο γήπεδο, 1 στα δικαστήρια

Αν η σημερινή ημέρα μπορεί να θεωρηθεί ως ιδιαίτερα θετική – αν κρίνουμε από την επανέναρξη 9 Ευρωπαϊκών διοργανώσεων μέσα στο Π/Σ/Κ: Πολωνία, Ισραήλ, Ουκρανία, Σερβία, Λιθουανία, Δανία, Γερμανία 3, Κύπελλα Αυστρία και Κροατίας- η χθεσινή μπορεί να μπει στο κάδρο της μετά κορωνοϊού εποχής, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα οι ημερομηνίες επανέναρξης δύο εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο, της Αγγλικής Premier League και της Ιταλικής Serie A.

Το ποδόσφαιρο ξαναρχίζει, μπορεί να μην είναι ίδιο με αυτό που γνωρίζαμε μέχρι πριν, αλλά είναι σαφώς κάτι που φτιάχνει την ψυχολογία μας. Η ζωή συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και εφόσον βρέθηκε φόρμουλα για την ομαλή διεξαγωγή πολύ καλώς φτάσαμε σ’ αυτήν την απόφαση.

Σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης θα έχουν επανεκκινήσει μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα και κάποια απ’ αυτά που έλαβαν πρόωρο τέλος, όπως αυτό των Γάλλων, υπάρχουν εύλογες απορίες γιατί πάρθηκαν τόσο γρήγορα αποφάσεις.

Χαρακτηριστικό το σημερινό εξώφυλλο της Γαλλικής εφημερίδας Equipe που βλέποντας όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να βάζουν μπρος τις μηχανές τους (μόλις πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε επίσημα και η έναρξη της La Liga για τις 11 Ιουνίου) εξέφρασε την απορία της για την απόφαση που πάρθηκε για την διακοπή της Ligue1!

Εχοντας ξεκινήσει η Bundesliga, αλλά και έχοντας ανακοινωθεί επίσημα η επανέναρξη της Premier League, της Serie A και της La Liga, η Equipe βγήκε με πρωτοσέλιδο και κεντρικό τίτλο το: «Εμείς σαν τους ηλίθιους;», καυτηριάζοντας φυσικά τη βιαστική απόφαση της Γαλλικής λίγκας για την πρόωρη διακοπή.

Βέβαια, λίγες ημέρες νωρίτερα το betmarket σας είχε ενημερώσει για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της Γαλλίας το οποίο συνεχίζεται στα… δικαστήρια.

Σε τελευταία νέα η Λε Μαν που αγωνιζόταν στη Ligue 2 (δεύτερη κατηγορία της χώρας) θα υποβιβαστεί λόγω χειρότερου μέσου όρου τερμάτων σε σύγκριση με τη Νιόρ (που θα δώσει αγώνες μπαράζ) ενώ υπήρχαν ακόμα 10 αγωνιστικές ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν!

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...