Πρόγραμμα Ducati4U: Η μεγάλη επιτυχία σήμανε την ...


Στην επέκταση της ισχύος του άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος “Ducati4U” και για τον μήνα Ιούλιο προχώρα η Kosmocar- Ducati, λόγω της επιτυχίας που σημειώνει το πρόγραμμα, από τις αρχές Ιουνίου.

Μέσω του Ducati4U, το οποίο προσφέρεται μέσω της Ducati Financial Services, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε μοντέλο μοτοσικλέτας της μάρκας, επιλέγοντας την προκαταβολή που τον εξυπηρετεί και η οποία ξεκινάει από το 30% της αξίας της μοτοσικλέτας.

Όσον αφορά, τη διάρκεια εξόφλησης, αυτή κυμαίνεται από 12 έως 48 μήνες, σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με μηδενικό επιτόκιο.

Συνοπτικά, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι :

  • Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισόποσων δόσεων
  • Προκαταβολή από μόλις 30% και διάρκεια 12-36 μήνες ή προκαταβολή από 40% & διάρκεια 12-48 μήνες
  • Ονομαστικό Επιτόκιο Πελάτη 0% (+ εισφορά 0,6% Ν.128/75)
  • Προστασία δανείου
  • Δεν συνοδεύεται από υποχρεωτική ασφάλιση

 

Επί παραδείγματι, για το μοντέλο Scrambler Icon Orange, με τελική τιμή τα 9.900 ευρώ και προκαταβολή που καλύπτει το 40% της τιμής (3.960 ευρώ) το χρηματοδοτούμενο ποσό αντιστοιχεί σε 5.940 ευρώ. Για την εξόφληση αυτού σε 48 δόσεις, το μηνιαίο ποσό θα ανέρχεται σε 132,47 ευρώ. Σημειώνεται πως μια επιπλέον χρέωση 190 ευρώ αφορά τα έξοδα φακέλου, ενώ το επιτόκιο Σ.Ε.Π.Π.Ε είναι 2,16 %.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Ducati της Kosmocar.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: gocar.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Ποδήλατο Γιαννούλη