Ράλι Ακρόπολις: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες στην πλατεία Συντάγματος

Ράλι Ακρόπολις: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες στην πλατεία Συντάγματος
Οι προετοιμασίες για το Ράλι Ακρόπολις 2021 έχουν ήδη ξεκινήσει, με τα συνεργεία να εργάζονται στον χώρο της πλατείας Συντάγματος.

Συνεχίζονται οι εργασίες για την διαμόρφωση της πλατείας Συντάγματος, η οποία θα φιλοξενήσει την πρώτη Ειδική Διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις 2021 το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) επιστρέφει στην Ελλάδα με το φημισμένο «Ράλι των Θεών», όπως αποκαλείται, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα των οδηγών αλλά και των φιλάθλων παγκοσμίως.

Τα συνεργεία έχουν κλείσει την πλατεία Συντάγματος προκειμένου να κατασκευάσουν τα κιόσκια και τα γκαράζ στα οποία θα σταθμεύσουν τα πληρώματα των κορυφαίων ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

5368473

Το κέντρο της Αθήνας θα φιλοξενήσει την πρώτη Ε.Δ., καθώς την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου η αγωνιστική δράση θα μεταφερθεί στο Λουτράκι, τους Αγίους Θεοδώρους και την Θήβα για τις επόμενες ειδικές διαδρομές.

Σημειώνεται ότι η Τροχαία έχει εκδώσει ανακοίνωση αναφορικά με τα μέτρα του τριημέρου, τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας και τις διαδρομές που θα μπορούν να ακολουθούν αυτοκίνητα και πεζοί.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και οι διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις 2021 έχουν εκδώσει το αναλυτικό πρόγραμμα, με τις ειδικές διαδρομές και τις περιοχές όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες τις επόμενες ημέρες.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

5368471

 

(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Preisvergleich


VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
George Coiffure
Tzimas Home Accessories
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο