Ράλι Ακρόπολις 2021: Μεγάλοι νικητές οι Ροβάνπερα - Χάλτουνεν

Ράλι Ακρόπολις 2021: Μεγάλοι νικητές οι Ροβάνπερα - Χάλτουνεν
Το πλήρωμα των Κάλε Ροβάνπερα - Τζον Χάλτουνεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021, η οποία ήταν η δεύτερη για φέτος.

Καταιγιστικοί ήταν οι Κάλε Ροβάνπερα - Τζον Χάλτουνεν στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021, καθώς κατάφεραν να πανηγυρίσουν την δεύτερη φετινή τους νίκη, δείχνοντας ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να αποδώσουν σε πολύ καλό βαθμό και υπό δύσκολες καταστάσεις.

{https://twitter.com/TGR_WRC/status/1437026269258993676}

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής ημέρας της διοργάνωσης, περιελάμβανε 3 ειδικές διαδρομές μήκους 69,25 αγωνιστικών χιλιομέτρων, όμως οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν ξανά τα δεδομένα και δημιούργησαν προβλήματα στα πληρώματα.

Η λάσπη στις Ταρζάν 1 (23,37 χλμ.) και Πύργος (33,2 χλμ.) ήταν εμφανής, όμως τα οχήματα έκαναν την επιλογή ελαστικών και πέρασαν την αψίδα εκκίνησης και έκαναν εντυπωσιακούς χρόνους (δεδομένων των συνθηκών).

Στην ΕΔ13 Ταρζάν 1, οι Ροβάνπερα – Χάλτουνεν με χρόνο 17:22.7 έφεραν το Toyota Yaris WRC στον τερματισμό και αύξησαν την διαφορά από τους υπόλοιπους, ενώ ο Τάνακ ήταν ταχύτερος όλων στην ΕΔ14, Πύργος, με χρόνο 25:24.4.

{https://twitter.com/OfficialWRC/status/1436962596138143748}

Τέλος στην Power Stage (Ταρζάν 2), ο Φιλανδός άσσος έκανε ξανά «θαύματα» και σφράγισε την νίκη του με τον καλύτερο τρόπο, καθώς επικράτησε των αντιπάλων του με χρόνο 8:34.8.

Ο Ροβάνπερα τόνισε:

«Όλα πήγαν καλά και μπορέσαμε να πιέσουμε. Όλη η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά, είχαμε τέλειο αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο σε ένα τόσο σκληρό ράλλυ, όπως το Ακρόπολις».

Η τελική κατάταξη:

1. Ροβάνπερα

2. Τάνακ

3. Οζιέ

4. Σόρδο

5. Γκρίνσμιθ

6. Έβανς

7. Φουρμό

8. Νεβίλ

9. Μίκελσεν

10. Μπουλάσια

Επίσης, ο δεύτερος της κατάταξης, Οττ άνακ, ανέφερε:

«Είχαμε κάποια προβλήματα, είμαστε πολύ πολύ τυχεροί. Χάρη στη μετεωρολογική μας ομάδα, κάναμε τη σωστή επιλογή ελαστικών και βρεθήκαμε μπροστά από τον Ogier. Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο».

Τέλος, ο έμπειρος Σεμπαστιάν Οζιέ, είπε:

«Πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν να διατηρήσουμε τη θέση μας στο πρωτάθλημα, και μάλιστα αυξήσαμε τη διαφορά. Δεν ήταν εύκολο ράλλυ, οι συνθήκες άλλαζαν συνεχώς. Αλλά κάναμε καλή δουλειά».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Carbon Off - Ιωάννινα
George Coiffure
Νίκος Τριανταφύλλου