Ζητούνται άτομα
 μακροχρόνια και πλήρη απασχόληση με αντικείμενο εργασίες καθαρισμού στα Ιωάννινα.Παρέχονται όλες οι νόμιμες αποδοχές.
Τηλ. επικοινωνίας:  6987877146 -- 6947566401    Αποστολή βιογραφικών: giopantel91@hotmail.gr

Γκραν Πρι Αμπού Ντάμπι: Ταχύτερος ο Φερστάπεν στα πρώτα δοκιμαστικά

Γκραν Πρι Αμπού Ντάμπι: Ταχύτερος ο Φερστάπεν στα πρώτα δοκιμαστικά
Στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους, ο Μαξ Φερστάπεν σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά ενόψει του Γκραν Πρι Αμπού Ντάμπι.

Μετά από μία συναρπαστική χρονιά, η πίστα «Γιας Μαρίνα» του Αμπού Ντάμπι θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα στον οποίο θα κριθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Φερστάπεν και Χάμιλτον να είναι ισόβαθμοι.

Βέβαια πριν τον αγώνα της Κυριακής, όλοι οι πιλότοι είχαν την πρώτη του επαφή με την πίστα στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών όπου ο Ολλανδός πιλότος σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο.

{https://twitter.com/F1/status/1469237023621931011}

Αναλυτικότερα ο Φερστάπεν σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:25:009, με τους Βάλτερι Μπότας και Λιούις Χάμιλτον να ακολουθούν από την 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Σέρχιο Πέρεζ και Γιούκι Τσουνόντα.

Σημειώνεται ότι στον φετινό αγώνα οι οδηγοί πρέπει να προσαρμοστούν στις διορθώσεις που έχουν γίνει στην χάραξη της πίστας, καθώς έχουν… αφαιρεθεί πέντε στροφές με αποτέλεσμα ο γύρος να ολοκληρώνεται πιο γρήγορα.

Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχαν δυσκολίες στα ελεύθερα δοκιμαστικά αλλά αρκετές φορές οι πιλότοι έχασαν την είσοδο και έξοδο συγκεκριμένων στροφών, προσπαθώντας να βρουν το ακριβές σημείο φρεναρίσματος και επιτάχυνσης.

Η καινούρια χάραξη φάνηκε να ενθουσιάζει τους οδηγούς, καθώς στο σημείο της στροφής 5 αλλά και στο σύμπλεγμα στροφών γύρο από το ξενοδοχείο, τα μονοθέσια είχαν την άνεση να κινούνται πιο γρήγορα.

{https://twitter.com/F1/status/1469255911546011654}

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
George Coiffure
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο