Άρτα: Σεμινάριο Τυροκομίας - Γαλακτοκομίας
- Published in Ηπειρωτικη Επικαιροτητα

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο αναμένεται να υλοποιηθεί στην Άρτα το οποίο σχετίζεται άμεσα με την τοπική κοινωνία, παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα.
Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι Τεχνίτης Γαλακτοκομίας ΤυροκομίαςΗ διάρκεια του σεμιναρίου είναι 40 Ώρες.
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα πιστοποίησης από τον φορέα AcTA Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο αναμένεται να υλοποιηθεί στην Άρτα το οποίο σχετίζεται άμεσα με την τοπική κοινωνία, παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα.
Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι Τεχνίτης Γαλακτοκομίας ΤυροκομίαςΗ διάρκεια του σεμιναρίου είναι 40 Ώρες.
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα πιστοποίησης από τον φορέα AcTA Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και
Powered by Versicherungsvergleich