Πρόστιμο 3.500 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρόστιμο 3.500 ευρώ για ρίψεις κροτίδων και αντικειμένων στον αγώνα με τον Ατρόμητο τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Για τη ρίψη αντικειμένων ήταν ήδη υπότροπη η κυανόλευκη ομάδα, γι’ αυτό και το πρόστιμο ήταν πιο “τσουχτερό” από άλλες φορές.

Αναλυτικά:

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ α) τη χρηματική ποινή  των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση  άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. β’

ι) του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για την 2η πράξη την οποία τέλεσε  καθ’ υποτροπήν δεδομένης της καταφάσεως της πειθαρχικής
της ευθύνης, για όμοια πράξη σε έναν προγενεστέρως  διενεργηθέντα αγώνα της ιδίας αγωνιστικής περιόδου, δυνάμει  της υπ’ αριθ. 244/29-9-2023 τελεσίδικης αποφάσεως του
παρόντος πειθαρχικού οργάνου (παράβαση άρθρων 1, 5 επ,  14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 3 περ. Ι α’, ε’ του Π.Κ. της  ΕΠΟ).

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500,00) ευρώ.
(αγώνας της 3-12-2023 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

Το άρθρο Πρόστιμο 3.500 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 60

Προπόνηση υψηλής έντασης και ρεπό για το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ

Προπόνηση υψηλής έντασης ήταν αυτή της Παρασκευής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα είχε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου, ρόντο και κατοχή καθώς και παιχνίδια με εστίες σε μικρό χώρο.

Εκτός συνεχίζει να βρίσκεται ο τραυματίας Τζίμας, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σόρια και Παμλίδης για προληπτικούς λόγους.

Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό, απόρροια της απουσίας αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Δευτέρας.

Το άρθρο Προπόνηση υψηλής έντασης και ρεπό για το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 66

Σε εκ νέου ορισμό αγώνων θα προχωρήσει η Super League

Σε τροποποιήσεις του προγράμματος της 14ης αγωνιστικής ενδέχεται να χρειαστεί να προχωρήσει η Super League, ειδικά αν αυτή διεξαχθεί το άλλο Σαββατοκύριακο, μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες των τεσσάρων ελληνικών ομάδων.

Προς το παρόν, πάντως, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναγκαστική αναβολή της αγωνιστικής και ενημέρωσε ότι θα προβεί σε νέους ορισμούς των αναβληθέντων αγώνων.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση – ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων.

Το άρθρο Σε εκ νέου ορισμό αγώνων θα προχωρήσει η Super League εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 81

Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ – Αναβάλλεται η αγωνιστική

Οριστικό είναι πλέον ότι δεν θα γίνουν αγώνες πρωταθλήματος της Stoiximan Super League το προσεχές Σ/Κ. Όπως αναμενόταν, η ΚΕΔ σφράγισε και εμπράκτως τη στήριξή της στην αποχή των διαιτητών.

Επισημοποίησε λοιπόν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ορισμούς και μένει πλέον να επισημοποιηθεί η απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής από τη διοργανώτρια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών.

Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».

Το άρθρο Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ – Αναβάλλεται η αγωνιστική εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 82

Σε αναμονή στον ΠΑΣ για τις ανακοινώσεις ΕΠΟ και Super League

Κανονικά γίνονται στον ΠΑΣ Γιάννινα οι προπονήσεις μέχρι να ανακοινωθεί οριστικά από ΕΠΟ και Super League τι μέλλει γενέσθαι με την προσεχή αγωνιστική κι αν υπάρχει περίπτωση η αποχή των διαιτητών να παραταθεί επ’ αόριστον, αφού υπάρχει κι αυτό το σενάριο.

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι με τις υποχρεώσεις που ενδέχεται να έχουν οι ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν θα βγαίνουν οι ημερομηνίες, αν η αποχή διαρκέσει αρκετά. Αλλά αυτό είναι δευτερεύον στην παρούσα φάση.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι όποτε και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει με τη 14η αγωνιστική, αφού αυτό αναφέρει ο ΚΑΠ. Έτσι, λοιπόν, στον ΠΑΣ Γιάννινα μένει πάντα στο “κάδρο” η Κηφισιά, που σύντομα θα έχει νέο προπονητή. Μέχρι, όμως, να γίνει το ματς, ο ΠΑΣ θα χάσει την ευκαιρία να επωφεληθεί της μεταβατικής περιόδου στη νεοφώτιστη ομάδα της Αθήνας από τον υπηρεσιακό τεχνικό στον νέο. Αλλά κι αυτό είναι κάτι δευτερεύον αυτή τη στιγμή, αφού οι Ηπειρώτες πάνω απ’ όλα θα πρέπει να προσηλωθούν στη δική τους καθημερινή εξέλιξη και βελτίωση, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Όπως προαναφέραμε, οι προπονήσεις συνεχίζονται σαν να επρόκειτο να γίνει ματς το Σάββατο. Μετά την προθέρμανση το πρόγραμμα είχε παιχνίδια ρόντο, καθώς και κινήσεις επιθετικής τακτικής με τελειώματα. Τέλος, υπήρξε τελικό παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Οι Σόρια, Παμλίδης και Μπάλαν αποχώρησαν λίγο νωρίτερα από το τέλος της προπόνησης, καθαρά προληπτικά, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Απλώς, για λόγους αποφόρτισης παίκτες που παίζουν βασικοί συνηθίζεται να παίρνουν κάποιες “ανάσες” παραπάνω.

Εκτός παραμένει ο Τζίμας με θλάση β’ βαθμού.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής.

Το άρθρο Σε αναμονή στον ΠΑΣ για τις ανακοινώσεις ΕΠΟ και Super League εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 86

Υποχρεωτικά από τη 14η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Σχετικά με προηγούμενο ρεπορτάζ, όπου μεταξύ άλλων αναφερόμασταν στην αγωνιστική με την οποία θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League μετά την αποχή των διαιτητών, την απάντηση δίνει ο ίδιος ο ΚΑΠ, καθώς προστέθηκε σχετική πρόβλεψη, μετά τα ανάλογα προβλήματα προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ΚΑΠ, επειδή η 14η αγωνιστική είναι του Β’ Γύρου, υποχρεωτικά θα πρέπει το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει απ΄αυτή. Αν ήταν αγωνιστικές του Α’ γύρου -πλην της τελευταίας- θα είχαν παραληφθεί οι χαμένες αγωνιστικές και θα ορίζονταν μετέπειτα ως εμβόλιμες.

Δείτε τις ακριβώς αναφέρει ο ΚΑΠ

Το άρθρο Υποχρεωτικά από τη 14η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 89

Προπονήσεις μέχρι… νεωτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα – Μπερδέματα θα φέρει η αναβολή

Τις επίσημες αποφάσεις περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για το αν θα διεξαχθεί ή όχι η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 14η αγωνιστική της Super League, μετά την αποχή την οποία αποφάσισαν οι διαιτητές. Αναγκαστικά η ομάδα κάνει το πρόγραμμά της, μέχρι να έχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή.

Η διακοπή αυτή έρχεται σε πολύ κακό τάιμινγκ, αφού η Κηφισιά σήμερα παίζει κύπελλο και 3 μέρες μετά θα έπρεπε να παίξει με τον ΠΑΣ και μάλιστα, είτε με υπηρεσιακό προπονητή είτε με προπονητή που οριακά θα προλάβαινε να κάνει 1-2 προπονήσεις με τους νέους του παίκτες, μιας και ο Γιάννης Αναστασίου θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της.

Επιπροσθέτως, ακόμα δεν είναι γνωστό, αν η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όταν γίνει, θα γίνει από τη 14η αγωνιστική ή από όποια θα είχε κανονική σειρά. Αν για παράδειγμα σταματήσει το πρωτάθλημα για 2 εβδομάδες και αποφασιστεί να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα από την αγωνιστική που θα είχε σειρά, δηλαδή τη 16η στο προαναφερθέν παράδειγμα, ο ΠΑΣ θα πάει να παίξει στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και προφανώς μετά θα μπουν εμβόλιμα κάποια στιγμή τα ματς με Κηφισιά και Παναιτωλικό. Όμως τα δύο προσεχή ματς είναι αυτά στα οποία η ομάδα πόνταρε πάρα πολύ για ψυχολογική και βαθμολογική ανάκαμψη.

Εν πάση περιπτώσει, ο ΠΑΣ Γιάννινα, όποτε και να κληθεί να παίξει τα ματς και με όποια σειρά κι αν αυτό γίνει, θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος αυτό το διάστημα και να μην χαλαρώσει ούτε να αποπροσανατολιστεί.

Δεδομένου του ότι ακόμα δεν έχουμε επισήμως αναβολή στο πρωτάθλημα, η ομάδα έκανε κανονικά προπόνηση σήμερα. Το πρόγραμμα εστιάστηκε πάνω στην αμυντική συμπεριφορά. Ξεκίνημα έγινε με ενεργοπαθητικό παιχνίδι οκτώ εναντίον έξι, για να ακολουθήσει παιχνίδι δέκα εναντίον οκτώ, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με τελικό παιχνίδι.

Από σήμερα μπήκε κανονικά στις προπονήσεις ο Αλέξανδρος Λώλης, ενώ εκτός θα είναι για τρεις εβδομάδες ο Παναγιώτης Τζίμας, που θα επιστρέψει πλέον με το νέο έτος.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση το πρωί της Πέμπτης.

Το άρθρο Προπονήσεις μέχρι… νεωτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα – Μπερδέματα θα φέρει η αναβολή εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 90

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο
 2. Άτυχος ο Τζίμας, μένει 3 εβδομάδες εκτός προπονήσεων
 3. Έφτασε τα 20 γκολ στη Super League ο Εραμούσπε και πλησιάζει τον Αλβαρέζ!
 4. Άκυρο το ρεπό, κανονικά προπόνηση στον ΠΑΣ Γιάννινα – Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Τζίμας
 5. «Όχι» από Κηφισιά και αστυνομία για εισιτήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα
 6. Να μπει τέλος στο αρνητικό σερί με την Κηφισιά – Υπό πίεση στον πάγκο ο Αναστασίου
 7. Του Γιάννη Γιαννάκη: Ο κόσμος είναι εκεί, η ομάδα το παλεύει, η διοίκηση έχει σειρά
 8. Μοναδικό πρόβλημα στις προπονήσεις ο Αλέξανδρος Λώλης
 9. Θερμές ευχαριστίες της ΠΑΕ στον συγκλονιστικό κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα!
 10. Ζήσης Καραχάλιος: «Δεν φτάνουν οι ισοπαλίες και οι καλές εμφανίσεις, νίκη με Κηφισιά»
 11. Μάριος Τσαούσης: «Δεν μας αξίζει ούτε μία στο εκατομμύριο αυτή η βαθμολογική θέση»
 12. Όσο δεν χάνει, ελπίζει…
 13. Ριένστρα: «Θέλουμε και νίκες για να αλλάξει η ψυχολογία μας» (video)
 14. Στάικος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, παίξαμε ορθολογικά»
 15. Τα επίσημα στιγμιότυπα από το ισόπαλο 1-1 του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

WebCenter - Smart Internet Solutions
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Ποδήλατο Γιαννούλη
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline