Αναστασίου: «Από τη στιγμή που κάναμε το 1-0, έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα»

Για έλλειψη τύχης μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου στην Cosmote, ο οποίος συμπλήρωσε ότι οι παίκτες του έδειξαν διάθεση και άξιζαν κάτι καλύτερο, αλλά για μία στιγμή χάθηκε η συγκέντρωση και δεν έπρεπε.

Για το ότι δεν κράτησε το μηδέν η ομάδα του στα τελευταία λεπτά: «Είναι εύκολο να το λέμε. Θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, δείξαμε ότι θα είμαστε η ομάδα που θα κυκλοφορήσει και θα κυριαρχήσει, δεν δημιουργήσαμε τεράστιες ευκαιρίες αλλά κάναμε 4-5 ευκαιρίες χωρίς ο αντίπαλος να έχει δημιουργήσει κάτι. Στην ουσία η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στην άμυνα με την αναγκαστική αλλαγή του Μλάντεν μας περιόρισε. Βάλαμε ένα γκολ, αλλά δεχτήκαμε γκολ από μία σέντρα που νομίζω ότι αν ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι θα την καθαρίζαμε. Θέλω να δω καλύτερα τη φάση και από πού ήρθε ο Εραμούσπε. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε, γιατί δικαιούμασταν κάτι καλύτερο».

Για το αν έχει θέμα ψυχολογίας η ομάδα του: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε θέμα ψυχολογίας, το θελήσαμε, το δείξαμε, αλλά θέλει και τύχη, την οποία δεν έχουμε με το μέρος μας. Τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Για το αν κρατάει την επιστροφή του Ντουάρτε από το παιχνίδι: «Κρατάω την όλη διάθεση των παιδιών, υπήρχε ζωντάνια, ενέργεια, ο ΠΑΣ δεν έκανε κάποια φάση που να μας δημιούργησε προβλήματα. Είμαστε δύσκολη ομάδα στο σκοράρισμα και από τη στιγμή που κάναμε το 1-0, έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Ο αντίπαλος παίζει κι αυτός έχει ικανότητα σ’ αυτές τις μπάλες κι εμείς εκεί δεν αμυνθήκαμε όπως έπρεπε».

Το άρθρο Αναστασίου: «Από τη στιγμή που κάναμε το 1-0, έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα» εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Tzimas Home Accessories
George Coiffure
Νίκος Τριανταφύλλου