Προτάσσουν την προσβασιμότητα για όλους

Προτάσσουν την προσβασιμότητα για όλους
Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε το Νομαρχιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) Ιωαννίνων. Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Λεωνίδας Ρουμπάτης. Ο κ. Ρουμπάτης…

Ο πρόεδρος και η αναπληρώτρια γραμματέας, κα. Λούλα Βέρμπη, αναφέρθηκαν στους στόχους προτάσσοντας την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

Όπως ανέφεραν, στόχος τους είναι να έχουν τα άτομα με αναπηρία τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες δυνατότητες που έχουν όλοι. Το διοικητικό συμβούλιο θα επιδιώξει να έχει συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν και να διεκδικήσουν λύσεις για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας όλων αυτών των ανθρώπων.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι πλην του κ. Ρουμπάτη και της κα. Βέρμπη, εκλέχτηκαν, επίσης, αντιπρόεδρος α’ ο Ιωάννης Τσαπραλής, αντιπρόεδρος β’ ο Παναγιώτης Μιχαήλ, γενική γραμματέας η Ανθή Λιάγκου, αναπληρώτρια γενική γραμματέας η Χάιδω-Μαρία Βέρμη, ταμίας ο Ξενοφώντας Αποστολόπουλος, αναπληρωτής ταμίας ο Κωνσταντίνος Μπουζούλας, οργανωτικός γραμματέας η Έλενα Τσουκανέλη και αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας ο Σωτήρης Κατσαρός.

Η ελεγκτική επιτροπή αποτελείται από τον Παναγιώτη Κατσαρό (πρόεδρο), την Αριστέα Παλαιοπάνου (γραμματέα) και τον Απόστολο Κωλέτη (μέλος).

 

 

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ «ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ»ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.GRΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS