Ατομικό τρέξιμο οι Πάντελιτς, Σκόνδρας και Λέο

Αποθεραπεία είχε σήμερα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως γίνεται πάντα μετά από παιχνίδια, είτε αυτά είναι επίσημα είτε φιλικά. Ο κ. Ντουρουντός ήταν εκείνος που επιφορτίστηκε το βάρος της δουλειάς με τους παίκτες, καθώς επίσης και ο κ. Χριστόπουλος με τους τερματοφύλακες, με τον κ. Γιαννίκη για σήμερα απλό παρατηρητή. Ο Πάντελιτς […]

Αποθεραπεία είχε σήμερα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως γίνεται πάντα μετά από παιχνίδια, είτε αυτά είναι επίσημα είτε φιλικά. Ο κ. Ντουρουντός ήταν εκείνος που επιφορτίστηκε το βάρος της δουλειάς με τους παίκτες, καθώς επίσης και ο κ. Χριστόπουλος με τους τερματοφύλακες, με τον κ. Γιαννίκη για σήμερα απλό παρατηρητή.

Ο Πάντελιτς έκανε ατομικό τρέξιμο και συνεχίζει τη συντηρητική του αγωγή εως ότου φανεί αν πρέπει να μπει για χειρουργείο στον προσαγωγό ή θα το αποφύγει.

Ο Σκόνδρας έβγαλε τη μισή προπόνηση και στην άλλη μισή έκανε τρέξιμο, ενώ ο Λέο έκανε γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκε κι εκείνος για τρέξιμο.

Περισσότερο στο γυμναστήριο και λιγότερο στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα και οι Ξύδας, Ζιούλης, Γιαννίκογλου, Νάουμετς, Αποστολόπουλος.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Σχολή Οδηγών Κούκος Ηλίας
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων