Δεν θα είναι έτοιμο το γήπεδο Αγυιάς για πρεμιέρα στις 15/9

Σε αναβολή του πρωταθλήματος για τις 22 Σεπτεμβρίου ποντάρει η Παναχαϊκή, ώστε να διεξαχθεί στο γήπεδο Αγυιάς η αναμέτρησή της με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα της Super League 2. Οι εργασίες στον χλοοτάπητα συνεχίζονται, αλλά το γήπεδο χρειάζεται 10 μέρες ακόμα για να μπορεί να διεξαχθεί παιχνίδι. Δημοσίευμα της πατρινής εφημερίδας matchnews αναφέρει […]

Σε αναβολή του πρωταθλήματος για τις 22 Σεπτεμβρίου ποντάρει η Παναχαϊκή, ώστε να διεξαχθεί στο γήπεδο Αγυιάς η αναμέτρησή της με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα της Super League 2. Οι εργασίες στον χλοοτάπητα συνεχίζονται, αλλά το γήπεδο χρειάζεται 10 μέρες ακόμα για να μπορεί να διεξαχθεί παιχνίδι.

Δημοσίευμα της πατρινής εφημερίδας matchnews αναφέρει τα εξής:

Καυτό θέμα με πολλούς αποδέκτες και τεράστια σημασία είναι η περίπτωση του αγωνιστικού χώρου της Αγυιάς.

Μέσα από το ρεπορτάζ της «Match» ενημερωθήκαμε από τον πλέον αρμόδιο ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει αγώνα της Παναχαϊκής στις 20 Σεπτέμβριου.

Ήδη έχει ξεκινήσει το κούρεμα και ο καθαρισμός και σιγά σιγά θα πάρει το αναμενόμενο σχήμα και χρώμα του.

Αυτό σημαίνει ότι την Πατρινή ομάδα τη συμφέρει η αναβολή του πρωταθλήματος όσον αφορά το κομμάτι της Αγυιάς, ώστε να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ACS ...σημαίνει courier
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA