Απίστευτο! Στην προπόνηση του ΠΑΣ ο Κούγιας! (video)

Ένα τελείως ασυνήθιστο γεγονός έλαβε χώρα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, που βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στα Ιωάννινα, θέλησε να κάνει τρέξιμο στον ελεύθερο χρόνο του και επέλεξε το ΠΕΑΚΙ. Ως εδώ όλα φυσιολογικά, μόνο που την ώρα της δικής του «προπόνησης» έκανε προπόνηση και ο ΠΑΣ! Ο κ. Κούγιας […]

Ένα τελείως ασυνήθιστο γεγονός έλαβε χώρα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, που βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στα Ιωάννινα, θέλησε να κάνει τρέξιμο στον ελεύθερο χρόνο του και επέλεξε το ΠΕΑΚΙ.

Ως εδώ όλα φυσιολογικά, μόνο που την ώρα της δικής του «προπόνησης» έκανε προπόνηση και ο ΠΑΣ! Ο κ. Κούγιας έκανε κάποιους γύρους στο γήπεδο που προπονούταν η ομάδα, όπως φαίνεται και στο χαρακτηριστικό βίντεο.

Ο κ. Κούγιας ήταν ευγενέστατους με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία. Άλλωστε οι «δεσμοί» με την πόλη και την ομάδα παραμένουν ισχυροί, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στο φιλικό που είχαν δώσει προ μηνός περίπου ΠΑΣ και ΑΕΛ στο «Ζωσιμάδες».


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
WebCenter - Smart Internet Solutions
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο