Αλέκος Βοσνιάδης: «Το πιο κακό μας παιχνίδι, δεν δικαιούμασταν τίποτα»

Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ειλικρινής με την ομάδα του και την απόδοσή της, δεν έψαξε για δικαιολογίες για την ήττα, την οποία απέδωσε στην πολύ κακή μέρα των παικτών του και στο γεγονός ότι δεν απείλησαν ποτέ την αντίπαλη άμυνα. Αναλυτικά: «Ένα πολύ κακό παιχνίδι για μας, το πιο κακό από […]

Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ειλικρινής με την ομάδα του και την απόδοσή της, δεν έψαξε για δικαιολογίες για την ήττα, την οποία απέδωσε στην πολύ κακή μέρα των παικτών του και στο γεγονός ότι δεν απείλησαν ποτέ την αντίπαλη άμυνα.

Αναλυτικά:

«Ένα πολύ κακό παιχνίδι για μας, το πιο κακό από την αρχή του πρωταθλήματος. Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια δίναμε τις μάχες μας. Κάποιες φορές παίζεις και δεν παίρνεις αποτέλεσμα, συμβαίνει κι αυτό στο ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα δεν δικαιούμασταν τίποτα απολύτως. Μια ομάδα η οποία ξεκίνησε χωρίς νεύρο, ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις μπάλες. Είχαμε μία φλύαρη κυκλοφορία σε κάποια σημεία του γηπέδου, αλλά δεν γίναμε ουσιαστικοί και απειλητικοί, δεν εκβιάσαμε τον αντίπαλο και αν δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία μέσα δεν μπορείς να περιμένεις καλό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς ξεκίνησε το β’ ημίχρονο και στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι δεχτήκαμε το γκολ. Το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεχόμαστε ένα γκολ, ενώ  είμαστε με 10 παίκτες στην άμυνα. Σ’ εκείνο το σημείο ενώ είμαστε με παραπάνω παίκτες στην περιοχή, κατορθώσαμε και δεχτήκαμε το γκολ. Για να τρέχουμε πάλι να αλλάζουμε πράγματα μαζεμένα. Είναι το τρίτο ματς που πάμε σε αλλαγή σχεδιασμού και μπαίνουν παίκτες μαζί για να κυνηγήσουμε αποτέλεσμα, ενώ είμαστε ήρεμοι και φαίνεται ότι το έχουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να ψάξουμε τη λύση για να μην τρέχουμε να κυνηγάμε. Εννοείται ότι υπάρχει εμπειρία και θα βρεθεί ο τρόπος, αλλά το σημαντικό είναι ότι χάθηκαν βαθμοί. Πρέπει να τρέχουμε να τους βρούμε από παντού. Πρέπει να αποκτήσουμε την ηρεμία, τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση, γιατί είμαστε καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά η ομάδα αδικεί τον εαυτό της και μετά τρέχει να προλάβει.

Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον τρόπο με τη βοήθεια των παιδιών, θα βρούμε τα αποτελέσματα και θα μαζέψουμε και λίγο τα λόγια, γιατί στα τρία τελευταία παιχνίδια λέμε σχεδόν τα ίδια. Στο σημερινό απλώς δεν είχαμε και καλή παρουσία.

Συνεχίζουμε, κοιτάμε τώρα τα επόμενα παιχνίδια να φέρουμε ό,τι μπορούμε, να διεκδικήσουμε νίκες. Σήμερα χάσαμε τον Γρομητσάρη και παίξαμε με τρίτο στόπερ τον Πάνο. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ταχύτητα και χρειαζόμασταν παίκτες με ταχύτητα. Δυστυχώς δεν πήραμε το ματς και κοιτάμε τα επόμενα να βρούμε τις νίκες».

Για τις ελάχιστες τελικές: «Δεν είχαμε τελικές. Για να έχουμε πρέπει να πάει η μπάλα στην περιοχή, να κερδίσουμε μονομαχίες. Αν δεν τα κάνεις αυτά, πως θα σκοράρεις; Από μακριά; Αν δεν μπεις εκεί που καίει δεν κάνεις κάτι. Οι κατευθύνσεις ήταν άλλες. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο, είχαμε πει που έχει κενά, που πρέπει να χτυπήσουμε, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και από 5-3-2 τον κάναμε 3-4-3 για να έχουμε εσωτερικούς χώρους να πάνε στους κενούς χώρους του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά για να γίνουν αυτά πρέπει ο ανθρώπινος παράγοντας να μπορέσει την κάθε φάση που περνάει από τα πόδια των παικτών να τη βάλουμε στην περιοχή. Εμείς όμως χάναμε εύκολα την μπάλα, χάναμε την προσωπική μονομαχία και δεν κάναμε μία ενέργεια να απειλήσουμε. Πρέπει να ψαχτούμε εκεί να βρούμε λύσεις. Βάθος στην ομάδα υπάρχει. Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική και θα δούμε κι άλλα παιδιά. Επιμένουμε σε κάποιους να τους δώσουμε ροή, αλλά όταν κάτι στραβώνει πρέπει να δούμε και τους επόμενους. Με 2-3 τελικές πρέπει να είσαι τυχερός για να πάρεις αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε νεύρο και να διψάμε για τέτοια παιχνίδια. Με τα λόγια δεν νίκησε ποτέ κανείς, είτε ντέρμπι είτε με υποδεέστερο αντίπαλο. Έχουμε την εμπειρία και θα ψάξουμε τον τρόπο να βρούμε τις λύσεις».


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

WebCenter - Smart Internet Solutions
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
George Coiffure
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο