Στο πλαστικό της Ανατολής η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν βαρύνει με αρκετό νερό τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ κι έτσι αναγκαστικά η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα προπονήθηκε σήμερα στο πλαστικό γήπεδο της Ανατολής. Τα τερτίπια του καιρού, βέβαια, με τα μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας που εναλάσσοναν με τη γκρίζα συννεφιά, ανάγκασαν τελικά την ομάδα να τελειώσει το πρόγραμμά της […]

Οι συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν βαρύνει με αρκετό νερό τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ κι έτσι αναγκαστικά η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα προπονήθηκε σήμερα στο πλαστικό γήπεδο της Ανατολής. Τα τερτίπια του καιρού, βέβαια, με τα μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας που εναλάσσοναν με τη γκρίζα συννεφιά, ανάγκασαν τελικά την ομάδα να τελειώσει το πρόγραμμά της μέσα σε δυνατή βροχή.

Δεν ακολούθησαν στο πλαστικό την προπόνηση οι Καρτάλης και Κάστρο, καθώς εκτιμήθηκε ότι λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων δεν θα έπρεπε να προπονηθούν σε πλαστικό κι έτσι οι δύο αυτοί έκαναν ατομικό στο ΠΕΑΚΙ, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το ματς της Δευτέρας. Και φυσικά την αποθεραπείας τους συνεχίζουν οι Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης.

Κατά τα λοιπά οι παίκτες δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής και στο τέλος έγινε δίτερμα, με τον κ. Γιαννίκη να δοκιμάζει και διάφορα σχήματα εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

 


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr


Powered by Preisvergleich


val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
WebCenter - Smart Internet Solutions
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA