Έρχεται η 1η δόση από την ΕΡΤ στη Super League 2

Την 1η δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα πληρώσει τις επόμενες μέρες η ΕΡΤ, όπως προέκυψε κατά τη συζήτηση που έγινε την Τετάρτη στο Δ.Σ. της Super League 2. Αναμένεται η πρώτη δόση να ισοδυναμεί με το 1/3 των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί, ήτοι για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα φτάσει περί τα 200.000 ευρώ «καθαρά». Τα […]

Την 1η δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα πληρώσει τις επόμενες μέρες η ΕΡΤ, όπως προέκυψε κατά τη συζήτηση που έγινε την Τετάρτη στο Δ.Σ. της Super League 2. Αναμένεται η πρώτη δόση να ισοδυναμεί με το 1/3 των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί, ήτοι για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα φτάσει περί τα 200.000 ευρώ «καθαρά».

Τα χρήματα αυτά, βέβαια, όπως θα μπουν στα ταμεία, έτσι και θα «εξαφανιστούν», αφού οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, αλλά θα αποτελέσουν μία σημαντική «ανάσα». Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε 4 διμηνιαίες δόσεις.

Όλο το «καθαρό» ποσό για ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό θα είναι 608.000 ευρώ και περίπου 360.000 για τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ η μοναδική ομάδα που είναι σε δικαστική διαμάχη με την ΕΡΤ θεωρώντας ότι πρέπει να πληρωθεί 1,5 εκ. ευρώ είναι ο Απόλλωνας.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Ποδήλατο Γιαννούλη
Φροντιστήριο Κλασικό