Φροντιστήριο Κλασικό

klasiko lg

Γρηγορίου Σακκά 13 (1ος Όροφος) Ιωάννινα

26510 35093 // 6974 042696
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.gfoukas.gr

 

Διεύθυνση: Γεώργιος Δ. Φούκας

Το Φροντιστήριο «ΚΛΑΣΙΚΟ» ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2000 από τον Φιλόλογο Γιώργο Δ. Φούκα και τους συνεργάτες του Άννα Νικολού και Μαρίνα Παππά, μετά από πολυετή παρουσία στον φροντιστηριακό χώρο, καθώς και οι τρεις είχαν εργαστεί σε μεγάλα φιλολογικά φροντιστήρια των Ιωαννίνων. Από τότε και στο εξής το φροντιστήριο έχει μια συνεχή δημιουργική και δυναμική παρουσία στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης των Ιωαννίνων, συμβάλλοντας με την ποιότητα και το επίπεδο σπουδών του τόσο στον υγιή ανταγωνισμό με τα υπόλοιπα φροντιστήρια της πόλης όσο και στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης. Στο φροντιστήριο έχουν φοιτήσει εκατοντάδες μαθητές και έχουν διαπρέψει πολλοί σημερινοί επιστήμονες και επαγγελματίες.

H θητεία μας στον φροντιστηριακό χώρο και η ουσιαστική σχέση μας με τους μαθητές έκαναν συνείδηση μας την ανάγκη υπεύθυνης και σοβαρής προσφοράς στο χώρο της εκπαίδευσης. Με μεθοδικότητα και αυστηρό διδακτικό προγραμματισμό, με επιστημονική πληρότητα και αίσθημα ευθύνης, με άρτια οργάνωση και λειτουργικά έντυπα, με ολιγομελή τμήματα και αρμονική συνεργασία, αποβλέπουμε στην ουσιαστική προετοιμασία και επιτυχία του μαθητή.

Υπεύθυνος σπουδών : Γιώργος Δ. Φούκας

Συνεργάτες – καθηγητές : Άννα Νικολού , Μαρίνα Παππά, Σοφία Τσώνη, Βάσω Τσιαντή

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του φροντιστηρίου μας καθώς και χρήσιμα link για κάθε μαθητή.