Logo

F1: Ο Ντε Φρις αντικαθιστά τον Χάμιλτον στην Γαλλία για το FP1

F1: Ο Ντε Φρις αντικαθιστά τον Χάμιλτον στην Γαλλία για το FP1
Ο 27χρονος Ολλανδός οδηγός, Νικ Ντε Φρις, θα καθίσει στο μονοθέσιο της Mercedes αντικαθιστώντας τον Λιούις Χάμιλτον κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών πριν το Γαλλικό Γκραν Πρι.  

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι ο έφεδρος οδηγός Νικ Ντε Φρις θα είναι πίσω από το τιμόνι της W13 κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών πριν το Γαλλικό Γκραν Πρι αυτού του Σαββατοκύριακου, αντικαθιστώντας τον Λιούις Χάμιλτον.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο 27χρονος Ολλανδός οδηγός θα βρεθεί στο FP1, αυτή τη σεζόν, καθώς πήρε το τιμόνι της Williams FW44 αντικαθιστώντας τον Άλεξ Άλμπον στο Ισπανικό Γκραν Πρι. Επιπλέον, ο Ντε Φρις δοκίμασε το μονοθέσιο της Mercedes στα περσινά δοκιμαστικά του Άμπου Ντάμπι μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Διευθυντής της ομάδας Τότο Βόλφ δήλωσε: «Ο Νικ αντικαθιστά τον Λιούις στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά αυτό το Σαββατοκύριακο, ως μέρος των προπονήσεων που έχουν καθοριστεί για νέους οδηγούς φέτος. Έτσι, ανυπομονούμε να δούμε πώς θα τα πάει»"
Επίσης πρόσθεσε ότι η ομάδα θα φέρει περαιτέρω εξελίξεις στο W13 της στη Γαλλία, καθώς στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ίδιας και των ομάδων που βρίσκονται μπροστά (Red Bull και Ferrari).

{https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1549688104881094657}

«Κατανοούμε τα προβλήματα της W13 με κάθε γύρο και είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι αυτό να αντικατοπτρίζεται στην εξέλιξη και τα αποτελέσματά μας. Ενώ ήμασταν πιο γρήγοροι στην Αυστρία, δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι για να βρεθούμε μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε να τους… κυνηγάμε, φέρνοντας νέες εξελίξεις στα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου αυτού του Σαββατοκύριακου στη Γαλλία.

Το Paul Ricard είναι μια πολύ διαφορετική πίστα και πρόκληση. Έχει ομαλή άσφαλτο και μεγάλη ποικιλία στις στροφές. Ο στόχος θα είναι να μειώσουμε την διαφορά από τις άλλες ομάδες και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στο βάθρο».

Η Mercedes ξεπέρασε τη Red Bull στην Αυστρία, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται 66 βαθμούς πίσω από τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Αντίστοιχα, ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του και θέλει να οδηγήσει ξανά τα «ασημένια βέλη» στην κορυφή, έχοντας δίπλα του τον Τζορτζ Ράσελ ο οποίος έχει την ικανότητα να γίνει το... νούμερο στην ομάδα.

 



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Preisvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter