Logo

F1: Η φιλανθρωπική κίνηση του Σεμπάστιαν Φέτελ πριν ολοκληρώσει την καριέρα του

F1: Η φιλανθρωπική κίνηση του Σεμπάστιαν Φέτελ πριν ολοκληρώσει την καριέρα του
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους φιλάθλους της F1, συνδυάζοντάς την με το φιλανθρωπικό του έργο.

Το φετινό πρωτάθλημα της F1 βρίσκεται στην τελική του ευθεία, όπως και η καριέρα του Σεμπάστιαν Φέτελ στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τον Γερμανό άσσο να έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μετά τα Γκραν Πρι της Βραζιλίας (13/11) και των ΗΑΕ (20/11). Όμως ο «Σεμπ» ετοιμάζει ένα ειδικό κράνος για τον τελευταίο του αγώνα, θέλοντας να τιμήσει τους φιλάθλους του αλλά και να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα ο πιλότος της Aston Martin γνωστοποίησε ότι θα διεξάγει μια φιλανθρωπική δημοπρασία και τα άτομα που θα δωρίσουν το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν την φωτογραφία τους στον Φέτελ ο οποίος θα την τοποθετήσει στο κράνος του. Ο Γερμανός τόνισε ότι «το 100 τοις εκατό των εσόδων θα πάει για έναν καλό σκοπό και ένα έργο κοντά στην καρδιά μου»., ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Έτσι για τον αγώνα της Yas Marina στις 18 - 20 Νοεμβρίου, ο Φέτελ κάλεσε τους θαυμαστές να λάβουν μέρος στην ειδική αυτή δημοπρασία – μέσω του ιστότοπου final-lap.de – και να έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν με το κράνος του.

Τις τελευταίες του σεζόν στην F1, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ασχολείται με περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα ολοένα και περισσότερο, ενώ είναι ενεργός υποστηρικτής των δικαιωμάτων της κοινότητας LGBTQ, έχει μιλήσει ανοιχτά για την κλιματική αλλαγή την ισότητα και τα ζητήματα της προστασίας των άγριων ζώων.

Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια είναι «πολλά περισσότερα από ένας απλός οδηγός», όπως τον χαρακτηρίζουν τα διεθνή Μέσα, καθώς οι προβληματισμοί του, η προσφορά και το ενδιαφέρον που δείχνει για ζητήματα που αφορούν όλο τον κόσμο, κάνουν ολοένα και περισσότερους φιλάθλους της F1 να κοιτάξουν και έξω από την πίστα.

Ο τελευταίος αγώνας του 2022 θα είναι και ο τελευταίος του Φέτέλ, σε μία πίστα όπου κατέκτησε το 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας του και έγινε ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία του σπορ. Ένα ρεκόρ που δεν έχει σπάσει κανένας.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter