Logo

Νέα βενζίνη Shell V-Power 98 οκτανίων: Για καλύτερες ...


Ακόμα καλύτερες επιδόσεις προσφέρει στους οδηγούς η Shell, προσφέροντας τη νέα βελτιωμένη βενζίνη Shell V- Power με αυξημένα οκτάνια.

Η νέα βενζίνη, με τεχνολογία Dynaflex, έχει 98 οκτάνια και δημιουργήθηκε με στόχο να μεγιστοποιήσει την απόδοση των οχημάτων, από την πίστα αγώνων έως τον δρόμο.

Η προηγμένη σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ακόμα περισσότερη ισχύ και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Επιπλέον, η νέα βενζίνη ShellV-Power 98 οκτανίων προστατεύει τον κινητήρα, με την τεχνολογία Dynaflex να αποβάλει έως και το 80% των ιζημάτων, τα οποία μειώνουν την απόδοση του κινητήρα, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκτηση της ισχύος του.

Επίσης, το συστατικό μείωσης τριβών, μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό του κινητήρα, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή .

«Η βενζίνη ShellV-Power υπόσχεται μεγαλύτερη απόδοση και προστασία κάθε μέρα στο αυτοκίνητό σας. Δοκιμάστε τη σήμερα και δείτε τη διαφορά», ήταν το κάλεσμα που απηύθυνε ο Δημήτρης Σέρβης, Διευθυντής Πρατηρίων Shell.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: gocar.gr


Powered by Börsen-Handelssysteme


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter