Logo

Formula 1 - Γκραν Πρι Μπαχρέιν: Οι αντιδράσεις των οδηγών στο Team Radio (vid)

Formula 1 - Γκραν Πρι Μπαχρέιν: Οι αντιδράσεις των οδηγών στο Team Radio (vid)

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Formula 1 με τις αντιδράσεις των οδηγών στο Team Radio μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο Γκραν Πρι Μπαχρέιν.

Συναρπαστικό από τν πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο ήταν το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, με τον Λιούις Χάμιλτον να παίρνει την νίκη από τον Μαξ Φερστάπεν ο οποίος έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στον Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Οι μάχες που διαδραματίστηκαν στην πίστα του Μπαχρέιν ήταν πολλές με του οδηγούς της McLaren (Νόρις - Ρικιάρντο) να δίνουν μία ξεχωριστή… παράσταση και να τερματίζουν στην 4η και 7η θέση αντίστοιχα.

Ο ενθουσιασμός και η χαρά όλων των οδηγών μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα της σεζόν αποτυπώνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Formula 1, το οποίο περιλαμβάνει το Team Radio όλων των οδηγών που τερμάτισαν.

Τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν στο ηχητικό μέρος του Χάμιλτον ο οποίος πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη, ενώ στο βάθος ακούγονται και τα χειροκροτήματα των μηχανικών της Mercedes οι οποίοι αγωνιούσαν μέχρι τον τελευταίο γύρο του αγώνα.

Για μία ακόμη φορά ο Λάντο Νόρις αστειεύτηκε, ρωτώντας τον εάν τα πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό του Μπαχρέιν ήταν για τον ίδιο, και τον μηχανικό της Alpha Tauri να επικροτεί την προσπάθεια του Γιούκι Τσουνοντα.

Δείτε το βίντεο:



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter