Logo

Γκραν Πρι Στυρίας: Ασταμάτητη η Red Bull – Pole Position ο Μαξ Φερστάπεν

Γκραν Πρι Στυρίας: Ασταμάτητη η Red Bull – Pole Position ο Μαξ Φερστάπεν
Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την Pole position και εξασφάλισε την εκκίνησή του απο την πρώτη θέση στο αυριανό (27/6) Γκραν πρι Στυρίας.

Ταχύτερος όλων ήταν ο Μαξ Φερστάπεν στις κατατακτήριες δοκιμές ενόψει του Γκραν Πρι Στυρίας, με τις δύο Mercedes των Βάλτερι Μπότας και Λιούις Χάμιλτον να τερματίζουν πίσω του, όμως λόγω της ποινής τριών θέσεων που έχει επιβληθεί στον Φινλανδό, απο την 3η θέση θα εκκινήσει ο Λάντο Νόρις.

Η υψηλή θερμοκρασία της ασφάλτου δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο στα χθεσινά δοκιμαστικά (25/6), όμως και πάλι ορισμένοι οδηγοί δεν βρήκαν τα «πατήματα» που θέλανε προκειμένου να σημειώσουν έναν γρήγορο γύρο για να περάσουν στο Q2.

{https://twitter.com/F1/status/1408777581231497223}

Δυστυχώς οι Λατίφι, Οκόν, Ραϊκόνεν, Σουμάχερ και Μαζέπιν δεν μπόρεσαν να μπουν στην πρώτη 15άδα που συνέχισε στην δεύτερη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών.

Εκεί, ο Λάντο Νόρις και ο Πιέρ Γκασλί τράβηξαν τα βλέμματα με τις επιδόσεις τους καθώς κατάφεραν να κάνουν τον 2ο και 3ο ταχύτερο γύρο αντίστοιχα, όμως οι Ράσελ, Φέτελ, Σάινθ, Ρικιάρντο και Τζοβινάτσι αποκλείστηκαν από την τελική μάχη για την Pole Position.

{https://twitter.com/F1/status/1408783747101638660}

Κανένας δεν μπόρεσε να πάρει την Pole position από τον Ολλανδό πιλότο της Red Bull, ο οποίος θα εκκινήσει από την πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης στο αυριανό Γκραν Πρι Στυρίας, με τον Λιούις Χάμιλτον να βρίσκεται δίπλα του.

{https://twitter.com/F1/status/1408787708739211272}

Στην δεύτερη σειρά θα τοποθετήσουν τα μονοθέσιά τους οι Λάντο Νόρις και Σέρχιο Πέρεζ, καθώς η ποινή τριών θέσεων που επιβλήθηκε χθές στον Βάλτερι Μπότας, τον υποχρεώνει να εκκινήσει πιο πίσω στο γκρίντ.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter