Logo

Formula 1: Η Τζέιμι Τσάντγουικ πλησιάζει στο «όνειρό» της

Formula 1: Η Τζέιμι Τσάντγουικ πλησιάζει στο «όνειρό» της
Η Τζέιμι Τσάντγουικ πιστεύει ότι το όνειρό της να αγωνιστεί στη Formula 1 είναι ένα «βήμα πιο κοντά» μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος W Series.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι η νεαρή Βρετανίδα πιλότος, Τζέιμι Τσάντγουικ, η οποία πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα της W Series.

Η 23χρονη Τσάντγουικ, έχει επιβεβαιώσει όλους όσους την πίστεψαν και συνεχίζουν να πιστεύουν ότι αυτή την στιγμή είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, με την ίδια να στοχεύει στην Formula 1.

«Είναι ακόμα ο απώτερος στόχος. Πρέπει να πετύχω πολλά ακόμα για να φτάσω εκεί, αλλά σίγουρα αισθάνομαι ένα βήμα πιο κοντά μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο», δήλωσε στο BBC μετά την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι η W Series δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις γυναίκες οδηγούς να ξεπεράσουν ορισμένα από τα οικονομικά εμπόδια που υπάρχουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. (Οι αγώνες διεξάγονται παράλληλα με εκδηλώσεις της Formula 1).

{https://twitter.com/JamieChadwick/status/1452341226418671619}

Η Τσάντγουικ είπε ότι είναι απίθανο να επιστρέψει ξανά στη σειρά W, καθώς θέλει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της έχουν παρουσιαστεί και να εξελιχθεί σαν επαγγελματίας οδηγός.

«Νιώθω ότι πέτυχα αυτό που μπορώ να πετύχω στη σειρά και θέλω να χρησιμοποιήσω όλα όσα μου έχουν δοθεί για να προχωρήσω σε μεγαλύτερα και διαφορετικά πράγματα.

Δεν έχω επιβεβαιώσει και δεν έχω δεσμευτεί για τίποτα ακόμα, αλλά κάποια σχέδια θα τεθούν σε εφαρμογή και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε την W Series για να προβάλλουμε τον γυναικείο μηχανοκίνητο αθλητισμό».

Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι o σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Formula One Group, Στέφανο Ντομενικάλι, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέριε ότι είναι θετικός στην συμμετοχή γυναικών στο πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς υπάρχουν πολλά ταλέντα τα οποία θα δώσουν μία «νέα πνοή» στο άθλημα.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter