Logo

Χάμιλτον: «Ο ρυθμός της Red Bull εδώ είναι εκπληκτικός»

Χάμιλτον: «Ο ρυθμός της Red Bull εδώ είναι εκπληκτικός»
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών ενόψει του Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας.

Ακόμη μία pole position πήρε ο Λιούις Χάμιλρον ο οποίος θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο επερχόμενο Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν μπορεί να είχε πολύ καλύτερο ρυθμό όμως ένα ατύχημα τον έθεσε εκτός μάχης και έμεινε στην 3η θέση.

Αναλυτικότερα, ο Ολλανδός άσσος ενώ είχε προβάδισμα 2 δεκάτων του δευτερολέπτου και με μία στροφή να απομένει για να τερματίσει, είχε μία αποσταθεροποίηση με αποτέλεσμα το μονοθέσιο να ακουμπήσει στον τοίχο και σπάσει η πίσω ανάρτηση.

Έτσι ο Χάμιλτον έμεινε στην πρώτη θέση και πήρε την pole αναφέροντας ότι:

«Ήμασταν τόσο γρήγοροι την Παρασκευή, αλλά για κάποιο λόγο στην τελευταία περίοδο των ελευθέρων και στις κατατακτήριες δεν είχαμε ρυθμό και δυσκολευόμασταν με τα ελαστικά, οπότε για να πάρουμε το ένα-δύο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στην Red Bull είπε:

«Αυτοί οι τύποι ήταν τόσο γρήγοροι, ήταν απίστευτοι σε αυτό το κομμάτι. Είναι εκπληκτικό αυτό που έχουν φτιάξει, η ταχύτητα και ο ρυθμός εδώ είναι εκπληκτικός. Είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα για την ομάδα και μια εξαιρετική δουλειά από τον Βάλτερι είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το άθλημα».

Αντίστοιχα, ο Φερστάπεν τόνισε:

«Είναι φυσικά τρομερό», είπε ο Φερστάπεν. «Θα είχαμε μια καλή πρόκριση. Ήξερα ότι ο ρυθμός ήταν εκεί, δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι συνέβη, αλλά έκοψα ταχύτητα, ακούμπησα στον τοίχο και έπρεπε να σταματήσω. Το να τερματίσω στην 3η θέση είναι απογοητευτικό, αλλά το αυτοκίνητο είναι γρήγορο και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στον αγώνα».



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Preisvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter